iOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

iOS 10.3.3 Download IPSW iOS Links – Downgrade iOS 11 to iOS 10.3.3

iOS 11 este un sistem ce aduce cateva noutati interesante pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod touch generatia a 6-a, Desi noul iOS 11 este recomandat si pentru modele de iPhone mai vechi, cum ar iPhone 5S sau iPhone 6, foarte multi utilizatori se plang ca dupa upgrade iPhone merge foarte greu, ramane blocat, iar despre rularea in aplicatii…ce sa mai vorbim. Unele aplicatii se deschid abia dupa secunde bune, iar jocuri care mergeau foarte bine pe iOS 10.3.3, pe iOS 11 raman efectiv blocate.


Aceste probleme sunt prezente si pe modele mai vechi de iPad. iPad Air, iPad mini 2 si iPad mini 3 nu sunt foarte “prietenoase” cu noul iOS 11, care le reduce substantial perfomantele. Pe un iPad mini 4, am reusit sa vedem o ¬†imbunatatire dupa update-ul de la iOS 11 la iOS 11.0.1.
Cea mai buna solutie si cea recomandata, este sa nu facem un upgrade la iOS 11 daca avem modele de iPhone sau de iPad mai vechi de 2-3 ani. In cazul iPhone, de exemplu, desi iOS 11 este compatibil pana la iPhone 5S, nu se recomanda upgrade-ul. Valabil si pentru iPhone 6.
Daca ati facut deja upgrade-ul de la iOS 10 la iOS 11, puetti reveni la ultima versiune de iOS 10 (10.3.3) descarcand fisierul IPSW dedicat pentru device-ul dvs. Retineti totusi ca in timpul procesului de downgrade, toate datele de pe iPhone sau iPad vor fi sterse! Asadar, faceti inainte un backup la datele importante. Poze, documente, filmulete, etc.

Download iOS 10.3.3 IPSW iOS Files (iPhone, iPad & iPod touch 6)

Dupa ce descarcati fisierul IPSW, mergeti la acest tutorial pentru a vedea cum puteti face downgrade de la iOS 11 la iOS 10.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button