DownloadsiOS @AppleiOS AppsiOS GamesiOS NewsiPadiPhoneMobile AppsWhat's New

Clips, o noua aplicatie Apple pentru iPhone si iPad

Clips este numele noii aplicatii pentru iPhone si iPad, pe care compania Apple a anuntat-o pentru lansare in AppStore, inca de acum doua saptamani, atunci cand a lansat si iPad 2017. Noua aplicatie este gandita pentru a permite editarea de clipuri video si poze cu o multime de filtre si masti, precum in aplicatiile Facebook, Snapchat, Instagram si altele, ea urmand a fi lansata astazi in AppStore. Pana la aparitie, o multitudine de jurnalisti americani au publicat review-uri pentru aplicatia Clips, dupa ce Apple le-a permis sa o testeze in prealabil. Majoritatea celor care au testat aplicatia Clips o lauda pentru functionalitatea pe care o ofera, ea redand o gama foarte variata de optiuni pentru editarea pozelor in vederea partajarii pe retelele sociale.

apple clips

Multi au afirmat ca aplicatia Clips imprumuta unele functii de la aplicatia Snapchat, iar la fel de multi spun ca ea are functii promitatoare pentru cei interesati sa editeze rapid continut multimedia. Din nefericire, nu toti cei care au testat aplicatia Clips sunt si multumiti de ceea ce ofera, unii jurnalisti fiind de parere ca ea are o interfata prea confuza pentru a fi simpla de folosit zilnic. Practic, aplicatia Clips este o tentativa a celor de la Apple de a le oferi clientilor ceea ce Snapchat ofera pentru utilizatorii sai de ani de zile. Bineinteles ca ar fi fost mult mai utila implementarea acestor functii in aplicatia Camera, dar pana atunci, aplicatia Clips va fi distribuita pentru iPhone, iPad si iPod Touch incepand de astazi prin intermediul AppStore.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
DOWNLOAD Theme for sony ericsson j108i 2010, jeux java nokia 2660, LG GM360 aplikace ke stažení, www.lgmobile.com, video youtube untuk hp sony j108i, nada sms batre ngedrop mp3, motorola telfonlar icin instegram uygulamasi, aplikasi khusus se j108i, تحميل برامج لموبايل سامسونج gt-s5222, yenı ovı, Update.lgmobile.com, تطبيق تشغيل الموسيقى لموبايل جافا, mobil java futbol oyunu, كود سامسونج دوس سي أون, download aplikasi facebook untuk hp cedar, actualizar software de telefono sony ericsson j108a, aplikasi java sony ericsson j108i, ovi sklep pobierz, تطبيقات LG T310i, تحميل تطبيق ملفاتي لهاتفsamsung java,
Back to top button
Close