Android @GoogleSAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy S5 ar putea avea un corp complet din metal?

Samsung Galaxy S4 este ultima nava pilot a companiei, dar au aparut deja zvonuri despre Galaxy S5 a companiei sud-coreeana. Acest lucru demonstreaza, inca o data, ca indata ce cumperi un nou produs electronic este deja out-of-data.

Samsung_Galaxy_S5_Potrivit Android Geeks, Samsung este de gand sa modifice design-ul. In ciuda faptului ca modelele sale Galaxy S sunt cel mai bine vandute dispozitive Android de pe planeta – S4 vandut in 40 de milioane de unitati la doar o luna dupa ce a ajuns pe rafturi – Samsung ar putea fi in masura sa abordeze un colt si mai mare a pietei daca o sa caute crearea unui lot de  smartphone-uri construite cu materiale de calitate de top.

Ceea ce inseamna? Urmatoarea generatie de telefoane Galaxy pot avea un corp din metal mai scump, ajutand prin aspectul sau sa reflecte calitatea componentelor sale. In ciuda predicilor pe le-am auzit cu totii de cand eram copii, toata lumea judeca o carte dupa coperta. O schimbare in acest sens ar putea fi chiar nada ce ajuta compania sa capteze din multi clienti Apple.

samsung-galaxy-s5Exista probleme totusi cu un corp metalic, iar cea mai mare este costul. In cazul in care Samsung ar face aceasta mutare, am putea vedea o crestere a preturilor cu S5. In plus, cu un telefon din metal vine si constructie unibody, ceea ce inseamna ca bateria nu va mai fi detasabila. Deja am vazut cu HTC One,  acel numer de vanzari ce palesc in comparatie emblematice Samsung.

Ce credet? Ar trebui sa faca Samsung trecerea la un corp din metal, sau ati prefera o ramanem la carcasa de plastic cu care ne-am obisnuit de-a lungul timpului?

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
kovinsko ohisje za samsung s5, galaxy s5 teljes váz, WEPTRICK GAME รุ่นยน, blackberry telefonai, samsung galaxy s5 olla, galaxy s5 ohišje,
Back to top button
Close