Mobile AppsZTE

ZTE Open un noul smartphone ce ruleaza Firefox OS este lansat la MWC 2013

Iata ca ceeace se parea un proiect fara sanse mari de reusita, se pare ca incepe sa se impuna pe piata. Dupa ce a cunoscut succesul cu browserul Mozilla, Firefox a inceput sa convinga producatorii de telefoane sa promoveze acest nou sistem de operare pentru mobile dezvoltat de ei. Dupa ce Alcatel a facut primul pas cu noul Firefox OS, iata ca si gigantul chinez ZTE pariaza pe noua platforma ce se doreste a deveni un concurent serios in razboiul dintre Android si iOS. Camera modesta de 3,15MP si pachetul multimedia modest asigura un minim de confort si se incadreaza in specificatiile unui smartphone entry level, iar memoria interna de 512MB poate fi suplimentata cu un card microSD de pana la 32GB pentru a putea stoca viitoarele aplicatii pe care Firefox le va pune la dispozitia utilizatorilor intr-un viitor cat mai apropiat.

Noul ZTE vine echipat cu un display de 3,5” si un procesor Single Core Cortex A5 tactat la o frecventa de 1GHz, care impreuna cu modulul GPU Adreno 200 poate rula decent noul sistem de operare Firefox OS. Primele tari in care se vor comercializa primele device-uri Firefox OS smartphone-uri vor fi cele din America de Sud si unele tari din Europa de Est. Credem ca noul sistem de operare, pe masura ce se va dezvolta va prinde la clientii deja plictisiti de banalele Android si iOS, ce au ajuns sa domine autoritar segmentul sistelemor de operare mobile.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Www.GTAnokia asha311.com, telergharger nokia305, zte open aplicati , zte open aplicati , http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-305-themes_4329/1/,
Back to top button
Close