Internet MobileMobile AppsMobile Navigation @GPS

Mozilla anunta ca renunta la Firefox OS pentru telefoanele mobile

Lansat ca un proiect care se voia sa ajunga un copetitor de temut pentru Android si iOS, Firefox OS si-a incheiat existenta inainte sa se “nasca”. 

Intr-o conferinta ce a avut loc zilele acestea la Florida, in Statele Unite, fondatorul celui ce avea sa fie viitorul sistem de operare pentru telefoanele mobile, Firefox OS, a anuntat incetarea proiectului. 

In prima faza a dezvoltarii, Firefox OS ar fi trebuit sa fie orientat pe o mai buna experienta a utilizatorului la navigatea pe internet atat de pe device-urile mobile low cost (telefoane mobile ieftine) cat si pe TV-uri HD. Pe device-urile careau rulat prima versiune a acestu nou sistem, se pare ca nu a facut fata cerintelor utilizatorilor. Desi Firefox OS nu a fost instalat decat pe device-uri lansate de producatori mici. Marii jucatori de pe piata smartphone, cum ar fi: Samsung, LG, Motorola, HTC si altii de acelasi calibru, au ramas fideli sistemului Android sau sistemelor proprii. 

Primit cu bratele de deschise de SONY, intr-o perioada cand punctul forte al companiei nu mai era locul de top pe piata de smartphone, acestia au renuntat destul de repede la ideea Firefox OS pe device-urile mobile, pastrand totusi sistemul pentru televizoarele smart.  Firefox OS  

Proprietarii de device-uri mobile care ruleaza Firefox OS se vor putea bucura in continuare de actualizari minore ale acestui sistem, insa la partea de aplicatii si jocuri nu ar trebui sa mai aibe niciun fel de asteptari. Practic Firefox OS pentru telefoane mobile s-a inchis tocmai din lipsa dezvoltatorilor de aplicatii pentru acest noi sistem de operare. 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
320x240 java tema indir, gry jawa za darmo pobierz na telefon, focis játékok Firefox OS telefonra, darmowe gry samsung phone, скачати безплатно плеєр для відео в неті самунга тел, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, Www.update.lgmobile.com, messenger aktualizacja sony ericsson hazel, скачати java игри футбол 3.2, codigo secreto para tira o teclado do jogos do samsung, frefox os jatekok telefonra, سامسونج جي تي 3653, gry na tel multiplayer samsung, تطبيقات الالعاب التي يمكن تثبيتها عل سامسونج5222, telecharger langue arabe pour samsungGt 5560, Temy na mobil ku990 zdarma, alkalmazasok letoltese Orange Klif telefonra regisztracio nelkul, الفارس نت برامج موبيلات سامسونج جافا 2252, sniper para java samsung e3217, istalla applicazioni per samsung gt s5222 tutto google,
Back to top button
Close