Internet MobileMobile AppsMobile Navigation @GPS

Mozilla anunta ca renunta la Firefox OS pentru telefoanele mobile

Lansat ca un proiect care se voia sa ajunga un copetitor de temut pentru Android si iOS, Firefox OS si-a incheiat existenta inainte sa se “nasca”. 

Intr-o conferinta ce a avut loc zilele acestea la Florida, in Statele Unite, fondatorul celui ce avea sa fie viitorul sistem de operare pentru telefoanele mobile, Firefox OS, a anuntat incetarea proiectului. 

In prima faza a dezvoltarii, Firefox OS ar fi trebuit sa fie orientat pe o mai buna experienta a utilizatorului la navigatea pe internet atat de pe device-urile mobile low cost (telefoane mobile ieftine) cat si pe TV-uri HD. Pe device-urile careau rulat prima versiune a acestu nou sistem, se pare ca nu a facut fata cerintelor utilizatorilor. Desi Firefox OS nu a fost instalat decat pe device-uri lansate de producatori mici. Marii jucatori de pe piata smartphone, cum ar fi: Samsung, LG, Motorola, HTC si altii de acelasi calibru, au ramas fideli sistemului Android sau sistemelor proprii. 

Primit cu bratele de deschise de SONY, intr-o perioada cand punctul forte al companiei nu mai era locul de top pe piata de smartphone, acestia au renuntat destul de repede la ideea Firefox OS pe device-urile mobile, pastrand totusi sistemul pentru televizoarele smart.  Firefox OS  

Proprietarii de device-uri mobile care ruleaza Firefox OS se vor putea bucura in continuare de actualizari minore ale acestui sistem, insa la partea de aplicatii si jocuri nu ar trebui sa mai aibe niciun fel de asteptari. Practic Firefox OS pentru telefoane mobile s-a inchis tocmai din lipsa dezvoltatorilor de aplicatii pentru acest noi sistem de operare. 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
aktualizace na samsung s5230, gioco java prince of persia, nemokami java zaidimai telefone sony ericsson, تنزيل اوبرا لعاتف سامسونجgt_s 5222, theme pour java samsung, java pt firfox os, تحميل ثيماة في سمسوق CT c5222, Gs3350 oyunalrı, العاب نوكيا 603 hd, ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ SAMSUNG GT C3520 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, descarc jocuri prince of persia pentru telefon samsung, finefox os jatekok letoltes, تحميل برنامج جوجل بلاي لهاتف gt-s5222, mini opera telefonui, samsung.java.jatekok.ingyen, saat temalari yukle, java tema indir, telefoane firenfox firmware, connexion gratuit samsung e2252.com, Javascript do sciagniecia na tel samsung b2100,
Back to top button
Close