Android @GoogleMobile AppsZTE

Axon 2 noua vedeta a chinezilor de la ZTE

ZTE este de cativa ani un exemplu pentru toti producatorii de telefoane si nu numai si dupa succesul cu primul model pregatesc  editia a 2-a a acestui model. Noul ZTE Axon 2 se doreste a fi cel mai avansat model din portofoliu si prin performantele acestuia un competitor serios pentru gigantii occidentali.
ZTE Axon 2 este un smartphone premium ce ruleaza noul sistem de operare Android 6.0 Marshmallow pe un display 5.5″ QHD, construit pe o platforma Qualcomm Snapdragon 820.
Modelul este ambalat intr-o carcasa metalica bine finisata ce inspira calitate si il impinge in categoria premium alaturi de flagship-uri faimoase de pe piata.

image

Spatiul de stocare de 64 GB ce poate fi suplimentat cu un card microSD de pana la 128GB impreuna cu memoria RAM de 2GB  poate face fata exigentelor unui utilizator experimentat si foarte exigent.
Noul ZTE Axon 2 va fi cu siguranta un model care va avea un loc sus în topul anului 2016 la categoria premium.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل تطبيقات ابهواتف zte, تحميل العاب اهاتف zte, تنزيل تطبيقات zte, जेडटीई अक्षतंतु 2 कीमत, zte uygulamalari, applications.s5222r, ปลดล็อคเครือข่าย, WAPDAM APLICATII TEL ZTE, samsung gt-s5222 برامج, zte akson, cum descarc jocuri pe tableta zete, code formati tou memoir de samsung gt-c3303k, aplikaseo, تطبيقات zte, mobail aplikesan mp3, jocuri pentru telefoane cu windows, تحميل اسواق تطبيقات zte, تحميل,العاب,وحد,جاف,على,الهاتف, descargar rainbow six vegas para java, ابلكاسيونzte,
Back to top button
Close