What's New

OS Firefox in curand pentru tablete

Mozilla se pretinde ca un tablet PC bazat pe noul sistem de operare Firefox vine foarte curand, desi nu a fost specificata data exacta. Primele telefoane cu acest sistem de operare au inceput sa iasa la vanzare in Spania, in aceasta saptamana, iar acum e timpul pentru tablete sa fie dezvoltate.

tablet with firefox Brendan Eich, chief technology officer la Mozilla se spune ca, deoarece telefoane sunt deja pe piata, acum este momentul sa se concentreze pe tablete. Dezvoltatorii sunt foarte interesati de codarea aceastei platforme si nu este prima data cand am auzit numele Mozilla legat de o tableta, pentru ca compania cu sediul din Taiwan au aratat de luna trecuta un prototip cu OS Firefox la bord.

Acest model a fost dezvoltat in parteneriat cu Foxconn, un mare producator chinez care face dispozitive pentru o tona de alte companii. Foxconn intentioneaza sa angajeze intre 2000 si 3000 de ingineri pentru a lua parte la proiect, sustinand dezvoltarea de HTML5 si software-ul cloud de produse bazate pe OS Firefox.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
downloads de jogos para lg firefox, firefox os telefonra jatek, Update.lgmobile, baixar temas para lg firefox os, firefox telefonra themes, ingyenes autos játék letöltése alkatel firefox os telefonra, friefroxos játékok dowload, firefox แท็บเล็ต, hogy lehet a pout firefox telefonra letölteni?, firefox 0s alkalmazasok letoltese, aplikacje bobiez firefox os, letölthető firefoxos telefonra játékok, Www.samsungmobile.com kod za dekodiranje telefona samsung gt-c3520, Mozgo hatterkep firefox op rendszerre, gry na firefox os, alcatel firefox os games, hd игры для firefox os, Böngészök letöltése lg t385 re, firefoxos jatekok, firefoxos telefonra jatekok,
Back to top button
Close