What's New

OS Firefox in curand pentru tablete

Mozilla se pretinde ca un tablet PC bazat pe noul sistem de operare Firefox vine foarte curand, desi nu a fost specificata data exacta. Primele telefoane cu acest sistem de operare au inceput sa iasa la vanzare in Spania, in aceasta saptamana, iar acum e timpul pentru tablete sa fie dezvoltate.

tablet with firefox Brendan Eich, chief technology officer la Mozilla se spune ca, deoarece telefoane sunt deja pe piata, acum este momentul sa se concentreze pe tablete. Dezvoltatorii sunt foarte interesati de codarea aceastei platforme si nu este prima data cand am auzit numele Mozilla legat de o tableta, pentru ca compania cu sediul din Taiwan au aratat de luna trecuta un prototip cu OS Firefox la bord.

Acest model a fost dezvoltat in parteneriat cu Foxconn, un mare producator chinez care face dispozitive pentru o tona de alte companii. Foxconn intentioneaza sa angajeze intre 2000 si 3000 de ingineri pentru a lua parte la proiect, sustinand dezvoltarea de HTML5 si software-ul cloud de produse bazate pe OS Firefox.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
aplikacje bobiez firefox os, situs download wallpaper buat tablet, apk na stahovanie apk na tablety ana mobili, phoneky telecharger dictionnaire francais-anglais pour alcatel firefox os, تحميل موزيلا هاتف zte, pou letöltés firefox telefonra, تحميل العابs5222, gry download na tele firefox os, friefroxos játékok dowload, játékok firefox os, Mozgo hatterkep firefox op rendszerre, تنزيل برنامج فاير فوكس لموبايلات الجافا, baixar temas para lg firefox os, firefox 0s alkalmazasok letoltese, Livewallpapers Firefox OS Apps free download, เริ่มต้นจากโรงงาน gt c3303i, تحميل فاير فوكس للهاتف اشا, nokia os aplikacje chomikuj, Firefox letóltés lg telefonra, firofox os telefonra játékok ingyen,
Back to top button
Close