What's New

OS Firefox in curand pentru tablete

Mozilla se pretinde ca un tablet PC bazat pe noul sistem de operare Firefox vine foarte curand, desi nu a fost specificata data exacta. Primele telefoane cu acest sistem de operare au inceput sa iasa la vanzare in Spania, in aceasta saptamana, iar acum e timpul pentru tablete sa fie dezvoltate.

tablet with firefox Brendan Eich, chief technology officer la Mozilla se spune ca, deoarece telefoane sunt deja pe piata, acum este momentul sa se concentreze pe tablete. Dezvoltatorii sunt foarte interesati de codarea aceastei platforme si nu este prima data cand am auzit numele Mozilla legat de o tableta, pentru ca compania cu sediul din Taiwan au aratat de luna trecuta un prototip cu OS Firefox la bord.

Acest model a fost dezvoltat in parteneriat cu Foxconn, un mare producator chinez care face dispozitive pentru o tona de alte companii. Foxconn intentioneaza sa angajeze intre 2000 si 3000 de ingineri pentru a lua parte la proiect, sustinand dezvoltarea de HTML5 si software-ul cloud de produse bazate pe OS Firefox.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ingyenes autos játék letöltése alkatel firefox os telefonra, friefroxos játékok dowload, firefoxos jatekok, firefox 0s alkalmazasok letoltese, تنزيل برنامج فاير فوكس لموبايلات الجافا, pou letöltés firefox telefonra, situs download wallpaper buat tablet, mozilla firefox os alkalmazások, alcatel firefox os games, firefox telefonra themes, firefoxos telefonra jatekok, gry firefox os download, firefox os játékok, تحديث سامسونج s3653 كواد باند جي تي, gry na firefox os, live wallpaper for firefox mibile, phoneky telecharger dictionnaire francais-anglais pour alcatel firefox os, firefox แท็บเล็ต, letölthető firefoxos telefonra játékok, alcatel firefox os programok letoltese,
Back to top button
Close