What's New

OS Firefox in curand pentru tablete

Mozilla se pretinde ca un tablet PC bazat pe noul sistem de operare Firefox vine foarte curand, desi nu a fost specificata data exacta. Primele telefoane cu acest sistem de operare au inceput sa iasa la vanzare in Spania, in aceasta saptamana, iar acum e timpul pentru tablete sa fie dezvoltate.

tablet with firefox Brendan Eich, chief technology officer la Mozilla se spune ca, deoarece telefoane sunt deja pe piata, acum este momentul sa se concentreze pe tablete. Dezvoltatorii sunt foarte interesati de codarea aceastei platforme si nu este prima data cand am auzit numele Mozilla legat de o tableta, pentru ca compania cu sediul din Taiwan au aratat de luna trecuta un prototip cu OS Firefox la bord.

Acest model a fost dezvoltat in parteneriat cu Foxconn, un mare producator chinez care face dispozitive pentru o tona de alte companii. Foxconn intentioneaza sa angajeze intre 2000 si 3000 de ingineri pentru a lua parte la proiect, sustinand dezvoltarea de HTML5 si software-ul cloud de produse bazate pe OS Firefox.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
játékok firefox os, firefoxos jatekok, firefox 0s alkalmazasok letoltese, pou letöltés firefox telefonra, تحديث سامسونج s3653 كواد باند جي تي, gry download na tele firefox os, live wallpaper for fire fox os, Www.samsungmobile.com kod za dekodiranje telefona samsung gt-c3520, gry na firefox os, nokia os aplikacje chomikuj, Baixar firefox os para n73 , firofox os telefonra játékok ingyen, letölthető firefoxos telefonra játékok, aplikacje bobiez firefox os, تحميل موزيلا هاتف zte, game hd on firefox os, hd игры для firefox os, friefroxos játékok dowload, phoneky telecharger dictionnaire francais-anglais pour alcatel firefox os, apk na stahovanie apk na tablety ana mobili,
Back to top button
Close