FacebookMobile AppsWhat's New

WhatsApp introduce apelurile de grup voce si video

Group Voce & Video Call in WhatsApp

Messenger, Facebook, WhatsApp si Instagram au primit si vor primi in urmatoarea perioada noi carcteristici si servicii, menite sa faciliciteze interactiunea de grup intre utilizatori. Scriam  ieri despre Messenger Rooms, serviciu ce va fi integrat in aplicatiile Facebook si Messenger, ce va suporta apeluri video de grup cu pana la 50 de participanti pentru perioada de timp nelimitata.

Compania Facebook va introduce in curand apelurile de grup voce si video si in aplicatia WhatsApp. Aceasta va suporta pana la 8 participanti, iar ca si pana acum, apelurile voce si / sau video de grup vor fi criptate end-to-end.

In momentul de fata, WhatsApp suporta apeluri de grup cu pana la 3 participanti.

Noua carcteristica va fi disponibila in zilele urmatoare, dupa actualizarea aplicatiei pentru Android si iOS.

Pe langa apelurile voce si video de grup cu pana la 8 participanti, din aplicatia WhatsApp si Messenger Rooms, compania Facebook mai aduce cateva caracterisitici si in Instagram.

Transmisiunile si videoclipurile live de pe Instagram vor putea fi urmarite si comentate live de pe Desktop. In plus, acestea vor fi salvate automat in IGTV, atfel incat sa ramana salvate, mai mult de 24 de ore, cat este limita din Stories.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button