FacebookWhat's New

Messenger Rooms, apeluri video de grup pentru Facebook si Messenger

Noul serviciu de group vide call al Facebook

Compania Facebook a anuntat recent o serie de servicii adaptate la conditiile actuale de izolare si distantare sociala. La fel ca si Microsoft, Google, Apple si alte mari companii care au introdus sau au extins serviciile de interactiune online, si Facebook anunta un set de servicii pentru WhatsApp, Instagram si aplicatia Facebook, ce vor fi dispnibile in curand.

Aplicatia Facebook si Messenger vor primi noul serviciu Messenger Rooms. Acest nou serviciu va permite efectuarea de apeluri video de grup, ce va suporta pana la 50 de participanti simultan pentru o perioada de timp nelimitata. O chestie interesanta este ca Facebook a dorit ca Messenger Rooms sa fie cat mai simplu de accesat pentru toata lumea, astfel ca nu este nevoie ca toti participantii sa aibe un cont de Facebook pentru a intra in video call.


Apleul video de grup poate fi privat, numai pentru participanti sau poate fi partajat (share) pe News Feed, Groups sau Events. Astfel se pot tine de la simple apleuri video de grup intre prieteni, familie sau colegi, pana la sedinte, petreceri sau evenimente cu mai multi participanti.
Accesul pe Messenger Rooms nu va necesita instalarea vreunei aplicatii suplimentare. Va fi integrat in aplicatia Facebook / Messenger sau va putea fi accesat din interfata web de pe PC sau de pe telefonul mobil.
Cei care vor intra intr-un apel video de grup de pe aplicatia Messenger se vor putea juca cu efectele AR si cele ale AI (inteligentei artificiale) in timpul apleului video.
Apelurile video de grup vor putea fi private, unde participantii vor fi invitati de cel care a creat sesiunea printr-un link unic, sau vor fi partajate pe profil si in News Feed, iar prietenii care doresc se pot alatura oricand discutiilor. Gazda va putea bloca in orice moment accesul unui participant sau poate bloca accesul altor persoane in conferinta video.

Messenger Rooms este disponibil deja in cateva tari din Europa, urmand ca in zilele urmatoare acesta sa fie disponibil pentru utilizatorii din intreaga lume.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button