iCloudiPhoneiTunes

TOP Aplicatii Memento (Best journaling apps for iPhone and iPad: Day One, Momento, Everyday Timeline, and more!)

Un iPad sau un iPhone nu vor inlocui niciodata faimoasele jurnale ale copilariei, insa acestea vor deveni jurnalele viitorului. Acest lucru se va datora in mare parte acestor aplicatii jurnal despre care veti afla mai multe mai jos.

best_journaling_apps_ios_hero

Day One

day_one_iphone_screens_iphone

Pe langa interfata minunata, Day One suporta tag-uri, reduceri, incarcarea pozelor si multe altele. La prima vedere, Day One face totul mult mai usor si mai rapid pentru a vedea numaratoarea totala a obiectelor totale de pe timeline, a tag-urilor, a pozelor si a multor altora. Aceasta aplicatie suporta sincronizarea iCloud, abilitatea de a-ti proteja intrarile in jurnal prin parola si exportarea acestora catre PDF. Puteti de asemenea sa inserati media si sa scrieti in Markdown, dupa cum preferati. O aplicatie universala, suportata si de iPhone si de iPad. Aceasta consta doar 4.99$.

Everyday Timeline

everyday_timeline_iphone_screens_best_apps

Everyday Timeline suporta Facebook, Twitter, Instagram si Foursquare si arata orice postari faceti pe oricare dintre ele, impreuna cu intrarile dumneavoastra in jurnal, pe un singur timeline. Va puteti urmari si starile cu Everyday Timeline si schimbarile acestora in timp. Este o optiune rapida si suporta Dropbox pentru a crea sincronizarea intre iPhone si iPad. Aceasta aplicatie este gratuita.

Momento

momento_iphone_screens_best_apps

Momento este doar o aplicatie-jurnal pentru iPhone care imbina gandurile dumneavoastra personale cu ceea ce se petrece pe retelele dumneavoastra sociale, incluzand Facebook-ul, Twitter-ul, Foursquare si Instagram. Momento aduce toate postarile laolalta si le combina in speranta ca va oferi o experienta mai completa a zilei. Ceea ce scrieti si postarile sociale pe care le mentionati sunt importate si puteti exporta totul si via iTunes.
Pentru cineva care posteaza mult pe retelele sociale, dar nu ii pasa de sincronizarea Dropbox sau suportul iPad, Momento este aplicatia potrivita. Aceasta costa doar 2.99$.

Chronicle

chronicle_journal_iphone_screens_best_apps

Chronicle este o aplicatie formata din mai multe coloane, aceasta nu ofera nimic in ceea ce priveste integrarea sociala insa ofera sincronizarea Dropbox pentru a va putea adauga noi intrari de pe orice dispozitiv. Intrarile separate sunt punctul forte ale aplicatiei Chronicle, lucru care va ajuta sa separati evenimentele care difera si sa le organizati mai bine prin intrari individuale.
Aplicatia este minunata pentru oricine nu are nevoie de tag-uri sau de retelele sociale, dar isi doreste sincronizarea si optiunea de a-si organiza intrarile. Aceasta costa doar 1.99$.

Leave a Reply

Back to top button