Mobile Apps

Cea mai buna aplicatie pentru vreme pentru iPhone (The Best Weather App for iPhone)

iPhone are un numar remarcabil de aplicatii pentru vreme si veti gasi o multime care sa se potriveasca diferitelor nevoi ale dumneavoastra. Acestea fiind spuse, una straluceste mai mult decat celelalte, iar Yahoo Weather este una dintre cele mai bune aplicatii din App Store.
Aceasta contine poze mari care fac cititul si folosirea acesteia mult mai usoare; prognoze meteo detaliate accesate chiar din ecranul principal; radar, satelit, harti de caldura si mai contine multe alte lucruri interesante.
Este simplu si usor de utilizat asa ca nu trebuie sa va mai pierdeti timpul verificand vremea.

3008506-inline-inline-1-weather-meets-flicker-and-email-reads-book

 

Cea mai mare realizare a aplicatiei Yahoo Weather este faptul ca este rapida, arata rapid informatia care va intereseaza (vremea de astazi) si apoi va ofera informatii aditionale daca va doriti. Daca doriti mai multe informatii, inclusiv prognoza meteo pe 5 zile, cu informatii detaliate despre vant si mai multe, atunci va puteti uita mai jos in aplicatie. Pozele pe care le faceti sunt adaugate in Flickr si va vor aparea in aplicatie in functie de cum este vremea, acest lucru facand-o mult mai dinamica decat majoritatea celorlalte aplicatii despre vreme.
Scopul aplicatiei este simplitatea, asadar ofera informatia care conteaza pentru majoritatea oamenilor. Nu o veti lua razna de la atatea detalii despre cum bate vantul sau prognoze meteo personalizate bazate pe locatia dumneavoastra exacta. Totusi pentru multe persoane, Yahoo Weather face tot ceea ce este nevoie sa faca o aplicatie pentru vreme si este gratuita.

weather-1

Sunt o multime de aplicatii excelente pentru vreme pentru iPhone care indeplinesc diferite nevoi. Preferati ceva mic? Aveti optiuni. Doriti o aplicatie care sa va arate doar notificarile despre vremea rea? Da, exista si aceasta. Acestea pot fi verificate cu usurinta pentru a vedea daca va indeplinesc nevoile.
Daca Yahoo Weather nu va satisface nevoile, mai avem 4 aplicatii mari si late, AccuWeather, The Weather Channel, Weather Bug si Weather Underground, care sunt niste alternative fantastice. Toate au aceeasi caracteristica de baza precum Yahoo Weather, dar ofera experiente diferite in ceea ce priveste interfata si cuprinderea ei. De fapt, diferite aplicatii ar putea avea prognozele meteo mai exacte decat altele pentru zona dumneavoastra, asa ca se merita sa va jucati putin cu cateva pentru a vedea care vi se potriveste.

Today Weather (99$) ar putea sa fie cu usurinta una dintre cele mai bune aplicatii pentru vreme de pe aici, dar chiar si la 99$ este greu de justificat de ce ar trebui sa platim pentru o aplicatie cand exista alternativele gratuite. Acestea fiind spuse, daca va plac caracteristicile aplicatiilor AccuWeather, Weather Underground sau ale aplicatiei Weather Channel, dar urati reclamele, atunci Today Weather merita o privire.

today-weather

Perfect Weather (2.99$) este o alta aplicatie fantastica pentru vreme care care ofera o multime de informatii, atata timp cat sunteti dispusi sa platiti pentru ea. Puterea aplicatiei Perfect Weather este faptul ca se incarca repede, va da prognoza meteo pentru 5 zile si apoi ofera toate detaliile aditionale de care ati putea avea vreodata nevoie. Aceasta include o imagine completa a satelitului, temperatura din ora in ora si multe altele.

perf weather

Dark Sky (3.99$) ofera o experienta total diferita pentru iPhone. In loc sa va ingrijorati in legatura cu prognoza meteo de peste tot, aceasta aplicatie se concentreaza doar asupra zonei in care va aflati. Aceasta va va anunta daca va ploua/ninge cu o ora inainte.

dark-sky-iphone

 

Puteti achiziona una dintre aceste aplicatii sau le puteti incerca pe toate, pentru a vedea care vi se potriveste cel mai bine, in functie de nevoi sau in functie de locatia dumneavoastra.

Leave a Reply

Back to top button