Android AppsDownloadsiOS AppsMobile AppsWhat's New

Ce este Instagram Threads și cum poate fi utilizată noua aplicație Meta

Dacă ești curios care sunt cele mai noi aplicații de socializare, atunci este bine să știi ce este Instagram Threads și cum funcționează. O nouă aplicație de socializare, dezvoltată de echipa Instagram a companiei Meta.

Meta, a lansat miercuri (05-07-2023) Instagram Threads. O aplicație de conversație bazată pe text, care are potențialul de a rivaliza cu Twitter. Utilizatorii Threads se pot autentifica cu datele de conectare ale contului de Instagram și își pot păstra numele de utilizator, urmăritorii și statutul de verificare (bulina albastră).

Deși platforma a fost în dezvoltare din ianuarie, lansarea „Threads, an Instagram app” vine după ce Elon Musk a anunțat restricții privind numărul de tweet-uri pe care le puteți citi pe Twitter într-o zi.

În contextul tuturor schimbărilor de la Twitter, unii utilizatori de social media ar putea căuta o alternativă, asemenea lui Mastodon sau Bluesky. Threads oferă posibilitatea de a posta texte, videoclipuri și fotografii, precum și de a participa la conversații în timp real.

Ce este Instagram Threads și cum funcționează
Ce este Instagram Threads și cum funcționează

Capabilitățile aplicației Instagram Threads

Threads este o platformă care vă permite să publicați postări scurte sau actualizări de până la 500 de caractere. Puteți include linkuri, fotografii sau videoclipuri de până la 5 minute. Aplicația este conectată la contul dvs. de Instagram și, conform Meta, puteți „partaja ușor o postare Threads pe Instagram Story sau să partajați postarea ca un link pe orice altă platformă pe care o alegeți”. Asadar, este o aplicație care imită foarte mult capabilitățile Twitter.

În mod similar altor aplicații de socializare, feed-ul va include postări de la persoane și conturi pe care le urmăriți pe Instagram sau Threads, precum și recomandări pentru conținut nedescoperit. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a filtra anumite cuvinte din feed-ul dvs. și de a restricționa cine vă poate menționa.

Puteți urmări cu ușurință aceleași conturi pe care le urmăriți deja pe Instagram, făcând câteva clicuri și transferând urmărirea, în loc să începeți de la zero pe Threads. Atunci când creați o postare sau un „Thread”, puteți selecta cine poate să-l vadă, fie întreaga lume, fie numai urmăritorii dvs.

Cum poți să instalezi Threads pentru iPhone sau Android

Threads, an Instagram app” este disponibilă în magazinul de aplicații Google Play (Android) și App Store (iPhone). Pentru a vă alătura platformei Threads, trebuie să aveți un cont de Instagram, deoarece această platformă vă solicită să utilizați datele de conectare ale contului de Instagram pentru a vă autentifica. Odată ce deschideți contul Instagram Threads, numele de utilizator de Instagram va fi transferat, dar puteți crea un profil personalizabil. Cu toate acestea, Meta precizează că utilizatorii din Marea Britanie care au mai puțin de 18 ani vor primi automat un profil privat implicit.

Download Insagram Threads pentru iPhone sau Android

Descărcarea și instalarea aplicației se face prin intermediul Google Play sau App Store. Dacă nu găsești Threads în magazinul de aplicații, înseamnă că aceasta nu este disponibilă momentan în regiunea ta. În momentul de față, aplicația nu este disponibilă în țările Uniunii Europene.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button