iOS AppsiPhone

TOP Aplicatii Monitorizare Alergat Pentru iPhone (Best run tracking apps for iPhone: RunKeeper, Map My Run, Runtastic, and more!)

Aplicatiile de monitorizare a alergarilor pentru iPhone va poate ajuta sa va pastreze registrul tuturor kilometrilor parcursi, sa va atingeti obiectivele si multe altele. Indiferent ca va pregatiti pentru a alerga la primul dumneavoastra 5K sau la al treilea maraton, exista sanse ca o aplicatie pentru alergat din App Store sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra. Cea mai buna parte este faptul ca niciuna dintre ele nu necesita accesorii extra precum “fitness tracker” – acestea folosesc pur si simplu GPS-ul de pe iPhone-ul dumneavoastra. Voi veti decide care aplicatie vi se potriveste cel mai bine!

running_best_apps_hero_shoes

 

RunKeeper

runkeeper_best_apps_iphone_screens_0

RunKeeper va ajuta sa monitorizati nu numai alergarile ci cam orice tip de antrenament la care va puteti gandi, de la mersul pe jos pana la ciclism si multe altele. Va puteti monitoriza recordurile personale si sa va setati un obiectiv al vostru, chiar daca este obiectivul de scadere in greutate, un obiectiv de distanta sau altceva. Astfel va puteti vedea obiectivele din trecut, sa va stabiliti obiectivele viitoare si sa vedeti pe care le-ati atins si pe care nu.
Daca scopul principal este acela de a va atinge obiectivul, atunci RunKeeper este alegerea cea mai buna. Aplicatia este gratuita.

Map My Run+

map_my_run_best_apps_screens_0
Map My Run+ monitorizeaza chiar mai multe tipuri de activitati decat RunKeeper, inclusiv intimitatea. Aceasta ofera multe statistici inclusiv caloriile arse, distanta, ritmul si altele. De asemenea se poate conecta cu servicii precum My Fitness Pal pentru a crea sincronizarea nutritiei si exercitiile. Va puteti seta ca atunci cand prietenii dumneavoastra isi fac setul de exercitii, sa primiti notificare, in caz de aveti nevoie de un imbold.
Daca va doriti sa alegeti dintre mai multe tipuri de activitate si sa concurati cu prietenii, atunci aveti nevoie de aplicatia Map My Run+. Aceasta se poate achizitiona la pretul de 2.99$.

Endomondo

endomondo_best_apps_iphone_screens_0

 

Endomondo va lasa sa va creeati propriile rute si le puteti tine pentru voi sau le puteti impartasi cu cei din comunitatea Endomondo. Va mai puteti conecta cu My Fitness Pal daca doriti sa impartasiti datele, aceasta fiind similara cu Map My Run. Exista o sectiune in Endomondo care va ofera teste de fitness pentru a va testa nivelul fitness, aceasta fiind o caracteristica interesanta pentru alergatorii incepatori.
Daca va doriti sa concurati in competitii cu alti oameni din tara dumneavoastra sau doriti sa vedeti care va este nivelul fitness cu ajutorul testelor variate, asigurati-va ca aveti Endomondo. Aceasta aplicatie este gratuita.

Runtastic

runtastic_best_apps_iphone_screens_0

 

Runtastic poate monitoriza alergarile, jogging-ul si mersul pe jos. Graficile si informatiile din aceasta aplicatie sunt dintre cele mai usor de citit. Runtastic permite achizitionarea unor povesti motivationale pentru a le asculta in timp ce alergati. Ele sunt actualizate regular, asa ca veti avea tot timpul noi povesti dintre care sa alegeti.
Daca va doriti o aplicatie pentru alergat care este mai mult umana si mai putin competitiva, verificati Runtastic, aceasta fiind gratuita.

Strava Run

strava_run_best_apps_iphone_screens_0

 

Strava Run este unul dintre singurele aplicatii pentru alergat care foloseste motiunea de co-procesor in iPhone-ul 5s pentru a monitoriza mai multe date precise. Puteti conecta toate tipurile de senzori pentru a masura viteza, cadenta, ritmul inimii si mai multe. Strava Run este una dintre singurele aplicatii de monitorizare a alergarii care suporta senzorii Bluetooth LE. Cand vine vorba de monitorizat alergarile, doar apasati butonul de start si porniti.
Puteti explora segmentele din jurul vostru si completati-le asa cum va puteti alatura si multor provocari oferite de comunitatea Strava. Daca aveti un iPhone 5s, atunci va puteti achizitiona aceasta aplicatie gratuit.

Nike+ Running

nike_running_best_apps_iphone_screens_0

 

Nike+ Running foloseste sistemul NikeFuel de la Nike si va lasa sa concurati impotriva prietenilor, sa monitorizati alergari si sa completati sesiuni de antrenari. Puteti alege ce tip de alergator sunteti si potriviti sesiunile de antrenari Nike la nivelul vostru actual. Din moment ce Nike+ Running foloseste ID-ul dumneavoastra Nike, daca folositi orice alt produs Nike+ precum FuelBand SE si aplicatia FuelBand, punctele dumneavoastra se sincronizeaza cu contul dumneavoastra.
Daca sunteti deja conectati la sistemul Nike+ sau doriti o aplicatie gratuita de monitorizare a alergarii si de antrenat, atunci alegeti Nike+ Running.

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
program monitorizare alergari start, runkeeper kaip parsisiusti i telefona, http://www.google.com/url?q=http://java.mob.org/brands/nokia/nokia_2700_classic/, App pentru alergat lg, ovi mobi melodije, aplicatia lg pentru alergat, svorio sekimo ir sporto stebejimo programa, Runkkeper na telefonie lg, program urmarire activitate nokia lumia, aplicatii pentru runing, マップマイラン ナイキ 接続, samsung mobiteli i strava run aplikacija, duvar kagızı canli HD, iPhone追跡 監視,
Back to top button
Close