SONYWhat's New

Sony Xperia Z Ultra un misterios dispozitiv

Sony a anuntat un eveniment ce va avea loc la Munchen in 25 iunie,  cu sloganul de pe invitatie, tradus aproximativ ce spune, “Vrei mai mult?” Acest eveniment este daca e sa ascultam limbile clevetitoare, o ocazie pentru ca Sony sa dezvaluie un smartphone / tableta hibrid cu un ecran mare.

Un alt eveniment asemanator va avea loc la Paris in 4 Iulie si credem ca este vorba despre acelasi dispozitiv foarte subtire, in care e prezent si un stylus.Sony-Xperia-Z-UltraAnterior scurgeri de informatii sub numele de cod Togari, blogul tehnic VR-Zone a confirmat ca acest device va fi cunoscut sub numele de Xperia ZU atunci cand va fi anuntat. Sursa a site-ului, de asemenea, a spus ca va fi echipat cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, care ruleaza la 2,3 GHz, iar ecranul 1080p va masura 6,44 inchi. Acest lucru suna impresionant.

Nu ar mai afi mult pana la evenimentul respectiv si pana atunci asteptam cu toti ca acest dispozitiv misterios sa fie dezvaluit pe 25 iunie.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
spel z ultra, تطبيقات سوني إريكسون j108i, download อุปกรณ์ xperia, http://www.google.iq/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/java-softwares/1/, lenovo a 6000themes, xperia z ultra tapety,
Back to top button
Close