Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung Galaxy S4 Zoom un aparat foto cu telefon incorporat

Samsung impresioneaza din nou si lanseaza primul smartphone ce are integrat Zoom optic si poate satisface exigentele unui fotograf amator. Noul Samsung Galaxy S4 Zoom este defapt  un samsung Galaxy S4 mini caruia i-a fost atasat un sistem de lentile optice care permit camerei foto cu senzor BSI CMOS de 16MP sa realizeze un zoom optic de 10X (24-240mm). Stabilizarea optica si HDR-ul precum si blitz-ul Xenon fac din S4 Zoom o alternativa la masivul Galaxy Camera. Gadget-ul este echipat cu un display Super AMOLED de 4,3” protejat cu tehnologia Gorilla Glass 3 si ruleaza Android v4.2.2 Jelly Bean pe o platforma formata dintr-un procesor Dual-core 1.5 GHz Cortex-A9 si o unitate GPU Mali 400.

galaxy-s4-zoom-cameragalaxy-s4-zoom-photo1

Camera foto, care  este principalul punct de atractie, poate filma Full HD la 1080p cu 30 fps si 720p la 60fps adica calitate superioara a filmarii obiectivelor aflate in miscare, care pot fi stocate pe memoria interna de 8GB care poate fi extisa prin intermediul unui card microSD cu inca pana la 64GB si mai poate stoca prin contul DropBox in cloud inca 50GB,  suficient pentru a pastra amintirile unei vacante de neuitat fara a fi nevoit sa descarci memoria. Conectivitatea este completa nelipsind : HSDPA, LTE, NFC, Bluetooth si nici macar portul infrarosu.

Device-ul vine si cu cateva functii proprii cum ar fi:

  • Photo Suggest care va asigura conexiunea cu o baza de date uriasa la care contribuie fotografi din toata lumea pentru a va asista in realizarea unor fotografii de calitate oriunde in lume. Photo Suggest poate chiar sa va directioneze catre o locatie ideala din apropiere, pentru a realiza fotografia dorita.
  • Drama Shot, care poate lega fotografii succesive ale obiectelor în miscare obtinandu-se o imagine compusa
  • Action Freeze, care poate  capta instantaneu actiuni desfasurate in miscare la viteze mari

Autonomia, una dintre cele mai importante conditii in alegerea unui smartphone, este asigurata de un acumulator de 2330mAh, ce permite utilizarea in conditii normale pe perioada unei zile de vacanta in care facem fotografii, le postam pe Facebook si mai vorbin cateva minute si cu prietenii aflati acasa.

Noul Samsung Galaxy S4 Zoom va fi cu siguranta bine primit de public mai ales datorita rezonantei cuvantului Galaxy din denumire dar si datorita performantelor foto echivalente cu compactele de ultima generatie.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
PicSart pour lg t375, samsungi telefoni mängud, preuzimanje aplikacije infracrveni port, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-202-softwares_4314/1/?fi=43, aparat mobile9, العاب ‏ketomot‏ الاكشن واثارةالوحوش القوية, sangsung kamera telefon, iphone 5s wallpaper thrme, تحميل لعبة الجوال العدي ‏ZOOM, خلفيات اي زوم, ثيمات سامسونج ووزم s4, порно игри за самсунг галакси с2, fotoaparát pre galaxy s4 apps, samsung s 4 kamera uzivo, All appelication for L.G, samsung telefon kamera foto, http://www.google.co.in/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-309-themes_4793/1/, samsung galaqsis s3minis gamez, http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-311-themes_4331/1/?st=2, galaxy s4 zoom avis photographe,
Back to top button
Close