Android @GoogleMobile AppsSONY

Sony Xperia Tablet S 3G, o tableta japoneza ce impresioneaza oriunde, oricand

Dupa despartirea de suedezii de la Ericsson, producatorul japonez SONY, a reusit prin lansarea seriei Xperia sa revina pe piata telecom cu modele performante si apreciate de public. Cum majoritatea brandurilor au lansat pe langa smartphone-uri si tablete, nici Sony nu s-a lasat mai prejos si a pregatit pentru fanii Sony o tableta Android. Dupa esecul Xperia Tablet P, Xperia Tablet S 3G se doreste a fi cat mai aproape de cerintele unei tablete performante si incearca prin caracteristicile sale sa atraga cat mai multi fani Sony sa foloseasca si tableta japoneza. Xperia Tablet S 3G este dotata cu un display de 9,4” cu o rezolutie 800×1280 pixeli, tratat oleofobic pentru evitarea amprentelor inestetice inerente in timpul utilizarii acesteia. Din punct de vedere hardware noua tableta este echipata cu o platforma nVidia Tegra 3, procesor Quad-Core tactat la o frecventa de 1,3GHz asistat cu o memorie RAM de 1GB iar spatiul de stocare este disponibil in 3 variante 16/32/64GB, conectivitatea este completa fiind disponibile toate variantele de conectare inclusiv portul infrarosu. Partea dorsala a tabletei este acoperita cu aluminiu mat si plastic negru in partea superioara un pic embosat fata de nivelul general pentru o mai buna manevrabilitate. Tableta este certificata IPX4, deci rezista la contactul cu cafeaua sau sucul de pe birou varsate accidental pe ea.

Noua tableta de la Sony ruleaza versiunea 4.0.3 Ice CReam Sandwich de la Android si iese in evidenta fata de alte tablete printr-un launcher personalizat dar nu foarte eficient si profilul Guest Mode ce da posibilitatea altor persoane decat proprietarul sa foloseasca tableta fara a modifica aplicatiile proprii sau a-si baga nasu in fisierele personale, proprietarul putand stabili aplicatiile pe care le poate accesa musafirul si fisierele pe care le poate deschide. La capitolul multimedia noua tableta se comporta destul de bine, camera de 8MP putand realiza capturi video 1080p la 30fps insa ii lipseste un port HDMI dar pot fi redate pe TV prin intermediul unui adaptor AV microUSB. Modulul GPS este cel mai performant din segmentul tabletelor iar autonomia este de apreciat, acumulatorul de 6000mAh reusind sa tina in viata tableta peste 11 ore la rularea fisierelor video, insa doar jumatate la navigarea web.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
3g इंटरनेट dow softwear andorid sumsung mobile, tahmil tatbikat, 3G थीम Dowolod, mobile.nokia.mobi/movi/page/LTA/MX/es/N8/HIGHLIGHTS?_n, yang mengesankan dari jepang,
Back to top button
Close