Android @GoogleMobile Apps

Evolio Aria o tableta romaneasca ce se impune cu succes in Europa

Cum tabletele incep sa cucereasca tot mai mult teren pe piata gadget-urilor portabile inlocuind tot mai des notebook-urile in calatorii si vacantele estivale. Chiar daca marile branduri Apple si Samsung au lansat numeroase variante de tablete tot mai performante au loc pe piata si variante similare mult mai accesibile oferite sub diferite branduri. Unul dintre acestea este Evolio, o firma romaneasca specializata si in fabricarea dispozitivelor GPS ce a inceput sa produca si tablete in colaborare cu un producator chinez, gadget-uri ce sunt tot mai preferate de multi dintre noi.

Evolio Aria este o tableta de 9,7” cu o rezolutie 1024×768 pixeli dotata cu un procesor Amlogic 8726-MX Dual-Core la 1.5 GHz care asistat de o memorie RAM DDR3 de 1GB. Spatiul de stocare este de 16GB (memorie iNAND Flash) dar poate si suplimentata cu un card microSD de pana la 32GB, iar la capitolul conectivitate tableta este prevazuta cu suport WiFi, port audio de 3,5mm, port HDMI si permite conectarea 3G prin intermediul unui modem USB, dar si cu un port ifrarosu ce permite folosirea tabletei ca telecomanda TV (dar un pic cam incomoda).

Noua tableta Evolio Aria ruleaza versiunea 4.0 Ice Cream Sandwich de la Android si permite descarcarea aplicatiilor preferate din Google Play si ofera suport multimedia Flash. Se pare ca au aparut unele probleme cu anumite aplicatii Google: Google Play, You Tube, dar care se pot remedia printr-un update de firmware de pe pagina web a producatorului. Un atu ce merita evidentiat este posibilitatea de a rula fisiere video de inalta rezolutie (.mkv) prin intermediul unui player propriu fara frame-uri si freez-uri. In concluzie tableta Evolio Aria concureaza serios deja celebrele Samsung Galaxy Tab2 10.1, Acer Iconia Tab A200 si datorita pretului accesibil in raport cu performatele oferite.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
hogy kell frissíteni a evolio tabletet, каква марка е evolio, evolio jatek, evolio jatekok, lg e410i abgesicherter modus, Tahmil tatetbikat lg,
Back to top button
Close