NOKIAWhat's New

Noul lansat Nokia N9 va avea preturi incepand cu 480 de Euro

Dupa ce in urma cu cateva saptamani compania finlandeza de telefonie mobila, Nokia, anunta ca a inceput sa preia pre-comenzi pentru noul handset Nokia N9, se pare ca acesta a inceput deja sa fie livrat catre magazine retail din cateva regiuni ale lumii.

Nokia N9 este dotat cu un display AMOLED de 3.9 si o rezolutie de 480×854 (FWVGA). De asemenea, se mai lauda si cu un procesor OMAP de 1 GHZ, GPU PowerVR SGX530, 1 GB RAM si memorie interna de 16 pana la 64 GB.

nokia-n9-meego-

Insa cel mai important si interesant lucru in legatura cu acest telefon este sistemul de operare MeeGo, folosit pentru prima oara pe un telefon mobil, si din cate se pare, si pentru ultima oara. Totusi, Nokia a anuntat ca vor oferi suport pentru N9 in ceea ce priveste update-urile de software, si chiar a creat un program special care ofera utilizatorului o cantitate impresionabila de aplicatii “de calitate”. Printre aplicatiile care vin preinstalate pe smartphone-ul Nokia N9 sunt incluse si popularele Angry Birds, Wi-Fi hotspot, aplicatii IM cum ar fi GTalk si Skype si aplicatii foto ca Picasa si Flickr.

Pretul retail estimat pentru Nokia N9 de 16 GB este de 480 Euro, si creste pana la 560 Euro pentru modelele cu memorie de 64 GB.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

2 Comments

 1. aceste sunt mai exact specificatiile ecranului – Greutate 135 g
  Ecran Tip AMOLED capacitive touchscreen, 16M culori
  Dimensiune 3.9 inchi, 480 x 854 pixeli
  Alte – Nokia ClearBlack display
  – Gorilla glass display
  – Anti-glare polariser
  – Multi-touch
  – Sensor auto turn-off
  – Accelerometru

  Nokia a reusit sa scoata zic eu un model peste iphone.Acum ca saracul Steve Jobs nu mai este prevad un viitor cu nu prea multe noutati din partea apple.Cred ca se va reintoarce perioada de dominare Nokia , cum era pana acum cativa ani buni.

Leave a Reply

Back to top button