Android @GoogleNOKIA

Android Ice Cream Sandwich pe smartphone-uri Nokia, un vis ce poate deveni realitate

Anul trecut cei de la Nokia au scos pe piata Nokia N9, un smartphone serios ce rula un sistem de operare de care nu a auzit nimeni, MeeGo OS, v1.2 Harmattan, sistem propriu dezvoltat de finlandezi in colaborare cu cei de la  R & D. Se pare ca mai nou au dezvoltat un modul dual boot ce va permite selectarea sistemului de operare preferat in functie de aplicatiile si gusturile clientului de N9. Astfel si unii utilizatori Nokia vor avea posibilitatea de a rula cel mai utilizat sistem de operare mobil dezvoltat de Google, Android Ice Cream Sandwich si prin intermediul acestuia vor avea acces la marea de aplicatii de pe Android Market.

Deocamdata datorita problemelor cauzate de erori la incarcarea kernel-ului de la Android acest vis ramane la stadiu de proiect si pune bazele unor viitoare modele Nokia Android Ready, ce vor putea chiar daca parteneriatul dintre Microsoft si Nokia pare destul de solid si stabil datorita investitiilor pe care le face Microsoft in Windows Phone marea batalie cu Android-ul de la Google si iOS-ul de la Apple.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
meegoo oyun indır, meegoo oyunlsrı indır, meego lataa, descargar juegos en hd para nokia n9, juegos para meego hd, تحميل تطبيقات والعاب بنظام meego, برامج نظامmeego, oyun.com indır mee go, Descargar juegos para la aplicacion MeeGo , telcharger jeux pour meego n9, meego juegos, jeux meego gratuit, تحميل برامج مجانية نوكيا n9 me ego, Download geme os meggo, برامج بنظام تشقيل meeGoo, juegos meego os v1.2, تنزيل العاب وبرامج لنظام eego, meego hd games download, meegeo تحميل, descargar juegos para nokia meego,
Back to top button
Close