Android @GoogleAndroid AppsHTCWhat's New

Update de software pentru HTC Desire S: Sense UI 3.0 si Android Gingerbread 2.3.5

Lansat anul acesta, HTC Desire S a venit la pachet cu ceva mai mult RAM  si memorie interna mai mare, plus un CPU si un GPU mai rapide fata de cele a predecesorului sau, HTC Desire. La lansare, HTC Desire S era dotat cu sistem de operare Android Gingerbread 2.3.3 si cu interfata Sense UI v2.1.

HTC_Desire-S

Dupa cateva zile de zvonuri neconfirmate, se pare ca saptamana aceasta HTC va da drumul la upgrade-ul de software catre Android 2.3.5 si, in plus, si la upgrade-ul interfetei grafice Sense UI catre versiunea 3.0. Aceste update-uri aduc telefoanelor HTC Desire S cateva imbunatatiri cum ar fi o performanta mai mare a GPS-ului, un nou launcher, animatii noi si shortcut-uri pentru acces mai rapid pe ecranul de blocare (lock screen).

De asemenea, upgrade-ul la Android Gingerbread 2.3.5 vine la pachet si cu cateva widget-uri noi (pentru Ceas, Vreme si Foto), cu ultimele versiuni pentru aplicatiile Android Market si Calendrar si cu cateva Live Wallpapere noi. Dupa updatare, utilizatorii acestor smartphone-uri pot folosi si serviciul HTC Watch.

In ciuda acestor vesti bune, se speculeaza totusi ca update-ul interfetei Sense la versiunea 3.0 va avea un impact negativ asupra performantei dispozitivului, aceasta fiind considerata principalul vinovat pentru miscarea greoaie a sistemului de operare si pentru lag-urile inregistrate pe modelul dual-core HTC Sensation.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

2 Comments

  1. ok,il am din 20.10.2011,merge fluent,nu afecteaza performantele,dimpotriva sunt imbunatatite.imi place foarte mult.inca o data cei de la htc au avut grija ca utilizatorii sa aiba cele mai bune performante.in prima faza am fost destul de reticient cu achizitionarea telefonului,acum dupa acest update sunt pe deplin multumit.a fost o achizie inteleapta.de abia acum partea software se bucura pe deplin de partea hardware si impreuna sunt excelente.

Leave a Reply

Back to top button