Android @GoogleWhat's New

A fost anuntat primul smartphone cu Android Ice Cream Sandwich, Sharp AQUOS 104SH

Compania Sharp a anuntat lansarea primului smartphone care va rula noua generatie de Android OS, Ice Cream Sandwich, si anume Sharp AQUOS 104SH. Anuntul a fost o surpriza pentru utilizatorii acestui sistem de operare mobil, deoarece majoritatea dintre acestia se asteptau ca Google Nexus Prime sa fie primul dispozitiv pe care va rula Android ICS, insa acesta a cazut, din cate vede, pe locul doi.

sharp_android_ics

Dintre specificatiile telefonului Sharp AQUOS 104SH le enumeram aici pe cele mai notabile: display touchscreen de 4.5 cu rezolutie de 1280×720 pixeli, procesor Texas Instruments OMAP dual-core de 1.5 GHz, camera de 12.1 megapixeli cu capabilitati de inregistrare video full HD (1080) si camera frontala de 3 megapixeli pentru apeluri video. In plus, primul smartphone Android ICS este un telefon rezistent la praf si zgarieturi si rezistent la apa (waterproof).

Alte caracteristici ale Sharp AQUOS 104SH sunt Wi-Fi 802.11 b/g/n, conectivitate 3G, slot pentru card microSD, memorie interna de 32 GB expandabila, card MicroSDHC de 2 GB inclus, Bluetooth 3.0, jack audio de 3.5mm, Radio FM etc.

Nota: Sharp AQUOS 104SH va fi disponibil in magazine in ianuarie-februarie anul viitor, iar specificatiile prezentate in acest articol pot suferi usoare modificari.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

One Comment

Leave a Reply

Back to top button