Android @GoogleAndroid GamesiOS @AppleiOS GamesMobile Apps

Noul Angry Birds Friends, o noua provocare pentru prietenii tai de pe Facebook

Finlandezii de la Rovio incearca sa profite la maxim de popularitatea celui mai bine vandut produs a lor si in colaborare cu Facebook au lansat si varianta Angry Birds Friends pentru Android si iOS. Aplicatia se autentifica prin intermediul contului de Facebook si afiseaza in partea dreapta prietenii tai din retea, care au aplicatia instalata si punctajul obtinut de ei in timp real.

angry-birds-friends

Jocul repeta acelasi scenariu ca si in versiunile anterioare, in care pasarile incearca sa castige lupta cu porcii verzi si contine pe langa power-Up-urile clasice si unul special dedicat numai versiunii Friends.

angry-birds-friends-2

Aplicatia va va tine cu siguranta in fata telefonului sau tabletei si va fi un remediu ideal in lupta cu plictiseala. Noul Angry Birds Friends este disponibil in Google Play si App Store si poate fi descarcat gratuit. Cei care sunt mai lenesi pot cumpara avantaje care ii vor ridica in punctaj si astfel va vor depasi in clasamentul propriu, acest lucru stimuladu-va pentru a atinge performante cat mai ridicate.

Download Angry Birds Friends via Google Play

Download Angry Birds Friends via App Store

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
العاب سبويه نوكيا501, العابketomob, Baixada faplle Bird Para o celular Nokia acha 501, www.nokia c5 game wapdy.net, تنزيل رنات العصافير‎ ‎‏ مجانا‎ ‎في الهاتف النقال‎ ‎نوكيا ٥٠١‎آشا‎ ‎, العابwww ketomob com, безплатно сваляне на angry birds french,
Back to top button
Close