Microsoft @MobileMobile AppsNOKIA

Nokia Lumia 620, cel mai accesibil smartphone din seria Lumia ultima incercare de a salva Nokia

Datorita declinului puternic inregistrat in acest an, finlandezii de la Nokia incearca cu orice pret sa salveze din pretigiul ce facea din Nokia cel mai apreciat brand de telecomunicatii si lanseaza un nou model din seria Lumia. Nokia Lumia 620 se doreste a fi cel mai accesibil model din seria Lumia si implicit sa devina cel mai vandut smartphone de sarbatori. Lumia 620 ruleaza ultima versiune Windows Phone 8 pe o platforma Qualcomm Snapdragon S4 Plus, cu un procesor Krait Dual Core de 1GHz si un modul GPU Adreno 305  vine cu o carcasa care este acoperita cu un strat transparent din policarbonat ce creaza un efect de adancime a culorii in care este decorat device-ul. Lumia 620 are capacul dorsal intreschimbabil, disponibil in mai multe variante de culori dintre care amintim white, black, blue, cyan, yellow, magenta, orange si Green Lime, usor de personalizat de catre utilizatori. Ecranul TFT multitouch de 3,8”  are o densitate de 246ppi si beneficiaza de tehnologia ClearBlack ce asigura o adancime de culoare remarcabila si o imagine net superioara altor modele similare.

La departamentul fotografie noul Lumia 620 vine echipat cu o camera de 5MP, cu autofocus ce are incorporata o lentila Cinemagraph ce poate crea o animatie simpla dintr-o fotografie iar tehnologia Smartshot permite editarea unei fotografii din mai multe capturi foto. Noul smartphone de la Nokia beneficiaza de intreaga suita de aplicatii dezvoltata de producatorul finlandez, iar utilizatorii pot accesa Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Transport si Nokia City Lens. De asemenea Lumia 620 are suport SNS si permite comunicarea  cu prietenii pe Facebook, Twitter si LinkedIn. Noul Nokia Lumia 620 va fi disponibil incepand din ianuarie 2013, pe pietele asiatice si ulterior si in Europa.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button