Android @GoogleAndroid AppsiOS @AppleiOS NewsMobile Apps

Dupa noul upgrade Yahoo Mail va beneficia de un nou look si devine Y Mail

Dupa ce in urma cu doua saptamani cei de la Google au upgradat aplicatia Gmail, iata ca si concurentul lui istoric Yahoo raspunde cu un update major pentru aplicatia de mesaje electronice Yahoo Mail. Noul aplicatie  de la Yahoo este redenumita, Y Mail beneficiind de un panou lateral mobil ce permite o mai usoara accesare a folderelor  si are o interfata comuna pentru utilizatorii Android, Windows Phone 8 sau pentru cei ce ruleaza aplicatia pe dispozitive Apple. Noua interfata usor mai accesibila si identica pe toate device-urile ce ruleaza Android, WP8 si iOS facand astfel extrem de facila trecerea de pe un dispozitiv pe altul.

   

Functia Pull to Refresh permite derularea noilor mesaje pe masura ce sunt receptionate iar meniul este mai aerisit si mai intuitiv. Noua versiune 2.0.3.15108 permite importul agendei de contacte Yahoo in contactele telefonului si include si un link catre Yahoo Messenger inca cea mai populara retea de chat din lume.

   

Download Y Mail for  iPhone, iPad si iPod Touch

Download Y Mail for Windows 8

Download Y Mail for Android

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
aplikasi sony ericsson j108i, , lokes5233, Telechargement gratuits les jeux pour mobile S5222, jogo dos cooreio yahoo, Aplicati lg ku990i, GT-3303 telefonları için opera mini indir, apps premiun yahoo, Nou.lokes.5233.Nokia, update.lgmobile.com, www.lgmobile.com, descargarmail yahoo para samsung, smsung telepon ucun lava oyunlari yuklemek pulsuz , updatel.lgmobile.com, como atualizar o dupa, تنزيل العاب S5222, S5222 phone ko update kaise kare hindi me, โหลดร้านค้าnokia, samsung s5222 прошивка, download yahoo.mail android tampilan desktop,
Back to top button
Close