Android @GoogleAndroid AppsiOS @AppleiOS NewsMobile Apps

Dupa noul upgrade Yahoo Mail va beneficia de un nou look si devine Y Mail

Dupa ce in urma cu doua saptamani cei de la Google au upgradat aplicatia Gmail, iata ca si concurentul lui istoric Yahoo raspunde cu un update major pentru aplicatia de mesaje electronice Yahoo Mail. Noul aplicatie  de la Yahoo este redenumita, Y Mail beneficiind de un panou lateral mobil ce permite o mai usoara accesare a folderelor  si are o interfata comuna pentru utilizatorii Android, Windows Phone 8 sau pentru cei ce ruleaza aplicatia pe dispozitive Apple. Noua interfata usor mai accesibila si identica pe toate device-urile ce ruleaza Android, WP8 si iOS facand astfel extrem de facila trecerea de pe un dispozitiv pe altul.

   

Functia Pull to Refresh permite derularea noilor mesaje pe masura ce sunt receptionate iar meniul este mai aerisit si mai intuitiv. Noua versiune 2.0.3.15108 permite importul agendei de contacte Yahoo in contactele telefonului si include si un link catre Yahoo Messenger inca cea mai populara retea de chat din lume.

   

Download Y Mail for  iPhone, iPad si iPod Touch

Download Y Mail for Windows 8

Download Y Mail for Android

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Nou.lokes.5233.Nokia, apps premiun yahoo, download email yahoo untuk nokia 5320, certificate de securitate pe telefon update, flash na tel sony ericssonj108i, Telechargement gratuits les jeux pour mobile S5222, lokes5233, www.lgmobile.com, GT-3303 telefonları için opera mini indir, Aplicati lg ku990i, aplikasi sony ericsson j108i, adservice galaxy ทำอะไร, νεα εφαρμογη yahoo mail, εφαρμογη yahoo για android, jogo dos cooreio yahoo, επαφες στο νεο yahoo mobile, εφαρμογη android yahoo mail, update.lgmobile.com, apps याहु डाउनलोड, تطبيقات ياهو,
Back to top button
Close