NOKIA

Nokia intra agresiv pe piata Dual-SIM-urilor basic cu Nokia 110 si Nokia 112

Dupa ce ani la rand Samsung, Allview si alti producatori au dezvoltat si scos pe piata o mare varietate de telefoane Dual-SIM, anul acesta si Nokia incearca sa intre agresiv pe piata cu o intreaga armata de modele noi: Nokia Asha 200, x1-01, x2-02, Asha 202 si noile modele basic Nokia 110 si 112. Noile modele sunt ideale pentru utilizatorii mai putin pretentiosi ce doresc sa poata comunica de pe doua unitati GSM si sa faca economie de spatiu si de bani in buzunar.

Noile modele nu exceleaza in performante, principalele atuu-ri sunt autonomia destul de buna, acest lucru datorandu-se in principal lipsei de aplicatii mari consumatoare de energie, telefoanele facandu-si excelent principala indatorire, aceea de a potoli setea de comunicare cu prietenii si/sau colegii de servici. Totusi pe langa functia de baza, aceea de dispozitiv de comunicare, noile modele sunt dotate cu o camera VGA pentru ai fotografia pe cei dragi ce pot fi stocate pe un card microSD de pana la 32GB sau le puteti trmite prin conexiunea bluetooth catre alte device-uri. De asemenea modelele pot inmagazina pana la 1000 de contacte in memoria interna de 10 respectiv 16MB, radioul FM si MP3 player-ul va ajuta sa uitati de plictiseala in clipele de singuratate.

In concluzie noile modele sunt ideale pentru utilizatorii nepretentiosi, cu buget redus, ce isi doresc un device simplu pentru a comunica cu persoanele dragi.

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
برامج 110, تنزيل برامج لموبايل نوكيا ١١٢, تطبيقات لتليفون نوكيا 112, تنزيل العاب نوكي ‏١١٠, تنزيل تطبيقات جديدة ‏‎ 112 NOKIA, مواقع تحميل برامج نوكيا110, تحميل برامج لهاتف الجافا ‏NOKIA ASHA 110, nokia 110 jeux, العاب نوكي ١١٢, تنزيل مواضيع لتليفون 110, ألعاب جميلة لنوكيا110, تحديث نوكيا١١٠, العاب تلفوان ‏NQKIA‏ 110, Telecharger jeux nokia 110, télécharger billard pour nokia 110 asha, مواضيع جوال نوكيا 110, تنزيل العاب مجانا لموبايل نوكيا110, تنزيل تطبيقات للنوكيا110, افضل تحديثات ‏nokia110, تحميل العاب هاتف نوكيا 110,
Back to top button
Close