NOKIA

Nokia intra agresiv pe piata Dual-SIM-urilor basic cu Nokia 110 si Nokia 112

Dupa ce ani la rand Samsung, Allview si alti producatori au dezvoltat si scos pe piata o mare varietate de telefoane Dual-SIM, anul acesta si Nokia incearca sa intre agresiv pe piata cu o intreaga armata de modele noi: Nokia Asha 200, x1-01, x2-02, Asha 202 si noile modele basic Nokia 110 si 112. Noile modele sunt ideale pentru utilizatorii mai putin pretentiosi ce doresc sa poata comunica de pe doua unitati GSM si sa faca economie de spatiu si de bani in buzunar.

Noile modele nu exceleaza in performante, principalele atuu-ri sunt autonomia destul de buna, acest lucru datorandu-se in principal lipsei de aplicatii mari consumatoare de energie, telefoanele facandu-si excelent principala indatorire, aceea de a potoli setea de comunicare cu prietenii si/sau colegii de servici. Totusi pe langa functia de baza, aceea de dispozitiv de comunicare, noile modele sunt dotate cu o camera VGA pentru ai fotografia pe cei dragi ce pot fi stocate pe un card microSD de pana la 32GB sau le puteti trmite prin conexiunea bluetooth catre alte device-uri. De asemenea modelele pot inmagazina pana la 1000 de contacte in memoria interna de 10 respectiv 16MB, radioul FM si MP3 player-ul va ajuta sa uitati de plictiseala in clipele de singuratate.

In concluzie noile modele sunt ideale pentru utilizatorii nepretentiosi, cu buget redus, ce isi doresc un device simplu pentru a comunica cu persoanele dragi.

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تطبيقات لجهاز ‏Nokia ‎110, العاب للتنزيل بدون انترنت نوكية ١١٢, اجميل موضوعات نوكي 110, ألعاب موبايل نوكيا 110, Sites de t, تحميل العاب هاتف nokia 110, برامج نوكيا ‏110, العاب جافا لنوكيا 110, تنزيل برنامج الفيس بوك علي هاتف 112, تحديث الهاتف نوكيا110, تحمل ثمات لنكيا 110, العاب تلفون نوكيا 110, تحميل العاب nokia 110, برامج تلفون ‏nokia 112, تطبيقات ل نوكيا ١١٢, تحميل ألعاب لتليفون نوكيا ١١٠, Nokia ノキア 112 Dual , جوجل جافا نوكيا 110, nokia112 hd live wallpaper all, new live wall pepars for nokia 110,
Back to top button
Close