Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung Galaxy S III, un serios competitor pentru HTC One X si iPhone 5, a fost lansat si in Romania

Dupa o foarte agresiva campanie publicitara si dupa lansarea oficiala de la Londra ce a avut loc luna trecuta, Samsung Galaxy S III a fost lansat si in Europa, Romania facand parte dintre primele tari din care se vor putea achizitiona noul gadget de la Samsung. Dupa ce in perioada anterioara am discutat despre calitatile acestui telefon pe baza diverselor zvonuri ce circulau pe net, acum putem prezenta specificatiile reale si putem scoate in evidenta principalele noi tehnologii inglobate in acest smartphone. Noul Galaxy S III este dotat cu un procesor Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 ce va avea de infruntat un adversar la fel de puternic HTC One X, dotat cu un Quad-core 1.5 GHz. Cea mai frecventa intrebare despre acest nou device a fost; de ce a fost adoptata forma usor rotunjita a carcasei.

Din informatiile pe care le detinem se pare ca a existat un conflict de patente cu privire la muchiile drepte pentru care Apple detine drepturi legale, dar si o mai usoara manevrabilitate si noile tendinte ale smartphone-urilor de ultima generatie. Samsung Galaxy S III ruleaza ultima versiune de Android Ice Cream Sandwich 4.0.4 iar dintre inovatiile prezente pe acest device mentionam:

  • Ecranul HD Super AMOLED de 4,8”
  • Wi-Fi Channel Bonding ce permite dublarea latimii de banda in care se face transferul wireless
  • Tehnologia NFC (Near Field Communications)ce permite efectuarea de plati securizate de pe mobil.
  • Functia Pop Up Play  permite rularea unui fisier video in sistem PIP oriunde pe ecran in timpul accesarii altor aplicatii
  • S-Voice,  o aplicatie ce permite telefonului sa asculte si sa raspunda la comenzile utilizatorilor (disponibila in limba engleza).
  • Smart Stay, detecteaza trasaturile utilizatorului si blocheaza trecerea in stand-by a display-ului atunci cand priveste spre ecran.
  • 50GB disponibili gratuit prin DropBOX
  • Hyper Glaze este tehnologia inglobata la realizarea carcasei, un plastic rezistent la zgarieturi si socuri mecanice.

Asteptam cu interes reactii cu privire la acest device pe masura ce el este achizitionat si butonat de fanii seriei Galaxy si nu numai. Samsung Galaxy S III este disponibil in oferta Orange Romania din 29 mai 2012 si in magazinele online, unde sunt deja inregistrate sute de precomenzi si peste 9 milioane la nivel mondial.

 

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
tatbikat samsong, ttbikat smsUnG, tanzil tatbikat, tanzil tatbikat samsng, tatbikat nokia e71, tahmil tatpikakt galaxies gratuit, tahmil tatbikat harker, tanzil tatbigat, बेस्ट वॉलपेपर, tatpekat for htc, tahemil tatebikat, ios 4.0.4 android telecharger, mobile9 android 4.0.4 games, tahmila tatbikat, tahmil tabikat, العاب اندرويد 4.0.4, Tatbigt, matejar atatebikat, tahmil tatbikat sony, tatbikat galaksi,
Back to top button
Close