FacebookWhat's New

Facebook Messenger pentru Apple Watch devine istorie

Facebook Messenger pentru Apple Watch devine istorie. Aplicatia nu va mai fi disponibila incepand de la finalului lunii Mai, 2023.

„Utilizatorii inca vor primi notificari de la Messenger pe Apple Watch cand acestea sunt sincronizate, dar incepand cu sfarsitul lunii Mai nu vor mai putea raspunde de pe ceas. Vor putea continua sa foloseasca Messenger pe iPhone, desktop si pe web”, a declarat un purtator de cuvant al companiei Meta.

In ultimele zile, utilizatorii au primit avertismente cu privire la eliminarea aplicatiei Messenger pentru Apple Watch, iar compania Meta a confirmat aceasta schimbare. De-a lungul anilor, am vazut tot mai multe companii renuntand la oferirea unei aplicatii pentru Apple Watch, iar acum Meta este cea mai recenta platforma majora care renunta la o aplicatie dedicata pentru ceasul iteligent de la Apple.

Facebook Messenger pentru Apple Watch
Facebook Messenger pentru Apple Watch

Changes to Messenger on Apple Watch

After May 31st, Messenger won’t be available as an Apple Watch app, but you can still get Messenger notifications on your watch.

Momentan ramane disponibila aplicatia WhatsApp pentru Apple Watch, prin care utilizatorii pot raspunde din notificare la mesajele primite.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button