ALLVIEWMobile AppsWhat's New

Allview E2 Jump, un smartphone destinat celor pasionati de miscare

Telefon dual-SIM cu display IPS de 4.5″ si difuzoare stero, Allview E2 JUMP este destinat tinerilor activi, pasionati de calatorii si activitati sportive.

e2-jump-3Allview E2 JUMP detine un design urban gandit sa evidentieze detinatorul acestuia, prin intermediul contrastului culorilor verde si negru. Protejat intr-o carcasa inchisa in mod ermetic, rezistenta la apa si zapada, telefonul promite sa fie un insotitor ideal in momentele pline de adrenalina.

In ceea ce priveste interiorul smartphone-ului, ecranul cu tehnologie Full Lamination elimina spatiile dintre LCD si sticla, obtinand unghiuri de vizibilitate crescuta si un consum redus de energie. Sunetul stereo este redat cu ajutorul a doua difuzoare pozitionate frontal.

Allview E2 JUMP utilizeaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat si este motorizat cu ajutorul unui procesor quad-core cu frecventa de 1,3 GHz, ajutat cu 1GB memorie RAM. Memoria interna de 8 GB poate fi suplimentata cu un card microSD, obtinand pana la 32 GB spatiu de stocare aditional. Telefonul ofera doua camere foto, camera principala avand 5MP, precum si sistem autofocus. Aplicatia pentru captura suporta functii ca Gesture Shot, Face Beauty si HDR, Eraser pentru stergerea elementelor aflate in miscare si include functie de filmare la rezolutie Full HD.

Acumulatorul de 2000 mAh promite aproximativ 8 ore de convorbiri sau 8 zile de functionare in regim stand-by. Telefonul Allview E2 JUMP este disponibil pe piata de specialitate incepand de astazi pe baza de precomanda, la pretul de 599 lei.

Leave a Reply

Back to top button