MOTOROLAWhat's New

Mororola Droid Ultra informatii din greseala pe site-ul oficial

Motorola a publicat din greseala detalii pe site-ul sau propriu despre un smartphone neanuntat, numit Droid Ultra. Pagina ofera detalii despre aproape tot ce ati putea dori sa stiti despre telefon, cu exceptia modului cum arata. Acest telefon apare cu sloganul, “Think thin,” (Ganditi subtire) si asa cum arata si specificatiile, va avea o grosime de 8,3mm. Tot despre modul cum va arata sispozitivul se stie ca va avea un corp Kevlar si va fi pus la dispozitie intr-un "buchet de culori lucioase."

motorola-3-650x0 Nu se astepta ca Droid Ultra sa concureze cu smartphone-uri, cum ar fi Galaxy S4 si HTC One, dar acsta va fi un telefon mid-range solid. Ecranul va avea 4.3-inch, si au o rezolutie 960 x 540, in timp ce procesorul va avea un cip dual-core de 1,5GHz. O camera foto de 8 megapixeli dorsala a carcasei Kevlar, impreuna cu un blitz cu LED-uri, iar pe fata doar o camera VGA . Android 4.1 Jelly Bean este sistemul de operare, si este compatibil cu retelele 4G LTE si 3G.

Restul listei de caracteristici este destul de standard, – memorie de 8GB, o baterie de 2000mAh, DLNA, Wi-Fi si un slot pentru card microSD – dar va avea, de asemenea, NFC incorporat, Impreuna cu capacitatea de a functiona ca un hotspot 3G sau 4G. In timp ce noi Nu avem o imagina. Referitor la aspectul sau acesta a fost descris asemanator cu Droid Razr M.

Despre o data de lansare a lui Mototrola Droid Ultra nu se stie deocamdata nimic, dar se pare ca compania il va lansa inaintea lui Moto X.

Tags

Leave a Reply

Back to top button
Close