Android @GoogleLGMobile Apps

LG Optimus L7 cel mai nou membru al seriei Optimus ce consolideaza LG in topul mondial

Succesul seriei Optimus de la LG, a determinat dezvoltarea de noi modele pentru toate segmentele de clienti, scopul principal fiind urcarea in topul mondial al celor mai apreciate marci de smartphone-uri. Noul Optimus L7  este cel mai nou membru al seriei si promite performante excelente si un raport pret calitate de apreciat. L7 este un smartphone ce ruleaza Android 4.1.2 Jelly Bean pe o platforma formata in jurul unui procesor Dual Core de 1,5GHz care asistat de memoria RAM de 2GB poate rula in conditii excelente aplicatiile multimedia din ultima perioada. Noile modele din seria L, L5 si L7 au fost prezentate in cadrul MWC de luna trecuta de la Barcelona si au fost bine primite de publicul prezent. Principalul atu al noului model L7 este suportul LTE, aproape nelipsit de pe ultimele gadget-uri de top din aceasta perioada, iar display-ul True HD-IPS LCD de 4,7” ofera experiente multimedia excelente si datorita celor 312ppi ce scalda privirea cu fotografiile si filmele preferate.

Noul LG Optimus F7 este echipat cu o memorie interna de 8GB ce poate fi suplimentata prin intermediul unui card microSD cu pana la 32GB pentru a asigura spatiu necesar stocarii fotografiilor realizate cu camera de 8MP  sau filmelor si muzicii preferate. Conectivitatea este aproape completa lipsind dar suportul NFC, prezent doar pe device-urile premium, insa Wi-Fi, bluetooth sau HSDPA si LTE asigura variaqnte suficiente pentru download-ul sau transferul fisierelor in dispozitive.  Noul LG Optimus F7 va fi comercializat initial in Coreea de Sud probabil sub denumirea de Optimus LTE III si probabil ulterior modelul va fi disponibil si pentru piata internationala in cursul acestui an.

Tags

2 Comments

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل مجاني عليlg e400, myydään sony xperia z ultra, http://www.google.com/url?q=http://www.mobile9.com/, pozadia eroticke na htc one zadarmo,
Back to top button
Close