Android @GoogleWhat's New

Google Pixel 2, viitorul smartphone de top de la Google – Preturi, Design s Specificatii

Google incepe sa-si arate intentiile clare de a rivaliza in timp cu Apple pe piata smartphone-urilor de top.  Comparativ cu celelalte mari branduri de smartphone-uri, gen: Samsung, LG, HTC, HUAWEI si altele, Apple si Google se bucura de smartphone-uri create 100% de companie. Asa cum stim, Google dezvolta Android, iar Apple dezvolta iOS (sistemd e operare pentru iPhone, iPad si iPod touch).

In tomna anului 2016, in cadrul evenimentului #MadeByGoogle, Google a lansat primul smartphone de top: Google Pixel si Google Pixel XL. Cu un design asemanator iPhone 7 si resurse hardware de top, ambele variante de Google Pixel au fost si sunt mentiunte la preturi superioare device-urilor iPhone 7 si iPhone 7 Plus.
O comparatie rapida pe emag.ro, ne arata ca un Google Pixel cu 32GB  costa 3.900 Lei,  in timp ce un iPhone 7 de aceeasi capacitate costa 3.200 lei. Pana acum nu putem sa nu observam ca atat designul cat si datele de lansare si preturile care se mentin in timp, sunt caracteristici comune celor doua smartphone-uri.

In toamna acestui an, cand se va lansa viitorul iPhone 7S sau iPhone 8, Google anunta lansarea Pixel 2. Un nou device de top marca Google. Made by Google, inside and out. Noul Pixel 2 va avea un pret pe masura si un design ce se va incadra in tendintele actuale ale smartphone-urilor de top. Ecran pe toata suprafata frontala a display-ului, senzor de amprenta pe ecran si cel mai probabil o camera foto dubla pe partea din spate.

Au aparut deja zvonuri si idei de design pentru viitorul Pixel by Google, insa momentan compania nu a dezvaluit informatii cu privire la designul, pretul si carcateristicile Pixel 2. Ce stim sigur, este ca va fi sustinut de cea mai noua versiune de Google Android.

Google Pixel 2 Concept este o varianta neoficiala a versiunii ce urmeaza sa fie lansata la finalul lunii octombrie 2017.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
إس 5222, تحميل العاب sony ericsson xperia x10, jeux samsung s5222, Nokia5230 ucun ekran kilidi, http//.sony eribson.j108i.youtube, update.lgmobile.com, Dowlond jeux, تنزيل ألألعاب في هاتف samsong s1, יישום אופרה מיני, nokia.mobi/entry/van/main/n8-00, Aplikacyo, जावा खेल, تحميل ألعاب علي s5222r, telecharger code pour jeux samsumg, amtelefon.com, Led lampa za mobitele dowland, تحميل تطبيقات لسامسينغ Gt_S5222r,
Back to top button
Close