Android @GoogleLG

LG Optimus 3D Max, un lider la categoria smartphone 3D

Dupa ce in posturile anterioare am tot prezentat o mare varietate de noi modele aparute, iata ca a venit clipa in care incepem sa realizam review-uri si pentru smartphone-urile 3D existente pe piata. Cei de la LG nu se lasa mai prejos fata de mult mai celebrul sau vecin Samsung si a dezvoltat si modele pentru un segment mai special, telefoanele ce inglobeaza tehnologia 3D. Astfel noul LG Optimus 3D Max nu arata rau, este subtire si se doreste a deveni unul din modelele de referinta pe acest segment. Acest model nu necesita folosirea ochelarilor 3D si permite conversia de la 2D la 3D. Principalul atu al acestui model este camera dubla de 5MP ce permite realizarea de capturi foto si video stereoscopice ce pot fi vizualizate cu ochiul liber pe display-ul LCD 3D de 4,3”, protejat cu noua tehnologie  Corning Gorilla Glass 2 . Smartphone-ul este bine dotat si inglobeaza tehnologie de ultima generatie dintre care enumeram Maintenance Release disponibila pe LG SmartWorld ce include aplicatii din care enumeram: Out-focusing Shot, ce permite calcularea distantei dintre subiect si lentila prin procesul de triangulare, conversie HD pentru vizualizarea fisierelor video pe televizor prin conexiune MHL (Mobile High-Definition Link), Out-focusing Shot ce permite imbunatatirea calitatii imaginilor realizate.

Pachetul de date contine transmisii HSDPA de pana la 21,6Mbps, bluetooth v3.0, Wi-Fi Hotspot, DLNA iar functia LG Tag+ permite realizarea de tag-uri personalizate ce permit realizarea de profiluri speciale pentru birou, acasa, silentios sau pentru masina, ce seteaza automat de la sunete, conexiuni de date, in functie de locatia in care va aflati. LG promite ca va dezvolta LG SmartWorld de unde veti putea descarca multe aplicatii 3D, jocuri si alte surprize pentru posesorii de mobile LG 3D.

Modelul desi este de destul de actual, sistemul de operare este numai Android v2.3 Gingerbread, producatorul promite un update la noua versiune Ice Cream Sandwich iar procesorul Dual-Core de  1,2GHz promite viteze de procesare superioare si rulare fara probleme a capturilor video 3D HD ce pot fi stocate pe memoria interna de 8GB. Procesarea grafica intra in atributiile modulului grafic PowerVR SGX540 ce nu are probleme cu partea de mutimedia, iar autonomia este asigurata cu succes de un acumulator de 1520mAh. Modelul se asteapta a fi comercializat in aceasta primavara in Coreea urmand vanzarea pe piata modiala in perioada urmatoare.

Leave a Reply

Back to top button