Android @GoogleHUAWEIMobile Apps

Ascend G300 de la Huawei, un nou Android Smartphone de clasa medie

Dupa ce au dat lovitura odata cu lansarea varfului de gama Ascend D Quad XL, chinezii de la Huawei au lansat si modele mai pamantesti cum ar fi Ascend G300 ce se vrea a fi un gadget mediu dar echipat cu aproape toate functiile in voga in acest moment. Ecranul sau capacitiv de 4” asigura o buna vizibilitate  iar rezolutia de 480×800 pixeli asigura o calitate decenta a imaginilor si fisierelor video rulate. Desi vine la pachet cu Android OS Gingerbread se asteapta un update la ICS pana la vara. La capitolul conectivitate modelul nu iese in evidenta cu nimic deosebit, permite transmisii HSDPA de pana la 7,2Mbps, bluetooth, Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi Direct si port micro USB.

Camera de 5MP asigura calitate acceptabila fotografiilor realizate insa la capitolul capturi video modelul nu poate ridica mari pretentii. Ascend G300 se mai poate lauda cu un pachet SNS pentru retelele de socializare, Geo-tagging, accelerometru si senzorul de proximitate se spera sa ca va atrage noi clienti pe acest segment insa nu se poate ridica la performantele fratilor lui mai mari din seria Ascend.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
câp nhật phân mêm Android OS, v2.3 (Gingerbread), โหลดแอพ เกมส์ pou มือถือล่าสุด, Como descargar lg v2.3, sansung androd2.3 pega jogo, س2ميني, nokia C5-03 için androitsiz hd canlı tema indır, nokia C5-03 için androidsiz kamera indır, nokia C5-03 için androidsiz hd canlı tema indır,
Back to top button
Close