Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile Apps

Download Nova Launcher pentru Android Ice Cream Sandwich

Unul dintre cele mai frumoase launchere pentru Android OS este cu siguranta launcherul stock pentru Android Ice Cream Sandwich. Insa, cu toate ca dispune de cateva feature-uri si optiuni destul de interesante, pentru cei care au un telefon cu Android 4.0+ si doresc sa aiba control total asupra launcherului, le recomandam sa incerce Nova Launcher pentru ICS.

Launcher-ul Nova este complet customizabil, astfel incat utilizatorii pot sa il personalizeze in functie de preferinte sau de necesitati, si, in plus, dispune de mai multe optiuni decat launcher-ul stock.

nova1

Unele dintre cele mai importante feature-uri ale Nova Launcher pentru Android Ice Cream Sandwich sunt urmatoarele:

  • posibilitatea de a configura randurile si coloanele launcher-ului astfel incat sa corespunda cerintelor aplicatiilor si widget-urilor si posibilitatea de a aranja aplicatiile in grila in functie de preferinte
  • dock pe 3 pagini cu posibilitatea de a include pana la 7 aplicatii pe pagina
  • loop continuu in launcher, spre deosebire de alte launchere in care trebuie sa mergi inapoi pentru a ajunge de la ultima pagina la prima
  • posibilitatea de a alege backgroundul si modul de previzualizare sau de a inlocui in totalitate iconurile pt foldere
  • posibilitatea de a ascunde iconitele aplicatiilor pe care nu le folositi

nova2

Nova Launcher este disponibil gratuit pe Android Market, insa are si o versiune platita (Prime) care dispune de mai multe feature-uri, cum ar fi comandarea aplicatiilor prin gesturi (swipe) sau posibilitatea de a alege efectul de scroll dinte paginile launcher-ului, si care costa 4$.

Download Nova Launcher via Android Market

Nota: Aplicatia nu este compatibila cu sistemele Android anterioare ICS.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

One Comment

  1. mi sa stricat placa de baza si am gasit una pe net si aceasta are instalat nova launcher instalata .Cum fac sa pun o melodie sa sune de ex cei din familie sa sune o melodie si prieteni o alta melodie Si mi-a schimbat total interfata optiunile din telefon ? Pe cealalta placa si memorie pe care o aveam aveam alte optiuni acu cu nova numai am .Si cand mi se deschide telefonu imi apare o sigla cu un pinguin si numele de cyanogen . Am umblat prin toate optiunile si nu gasesc .Cum pot sa dezinstalez aplicatia ?

    Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button