LENOVOWhat's New

Lenovo lanseaza un nou smartphone Golden Warrior 4G la numai 94 euro

Desi divizia de telefonie mobila a producatorului chinez Lenovo nu este atat de populara ca cele ale altor companii cum ar fi Samsung, LG, HTC sau Nokia/Microsoft, aceasta a lansat pana in prezent cateva terminale destul de interesante cu configuratii demne de luat in seama si preturi foarte accesibile. Ultimul smartphone lansat de Lenovo in urma cu cateva saptamani, Golden Warrior S8, dispune de un chipset MediaTek 6592 cu CPU octa-core de 1.4 GHZ, 2 GB de RAM, camera principala de 13 MP si camera frontala de 5MP si un ecran de 5.3 inci cu display HD 720p, tot acest pachet, destul de atractiv, costand doar undeva in jur de 200$.

lenovo-a8

Astazi insa, Lenovo a anuntat lansarea unui al doilea terminal Golden Warrior, A8, care nu doar ca este foarte asemanator in ceea ce priveste specificatiile cu predecesorul S8, ci ofera si suport pentru conexiune LTE (4G) si este disponibil la un pret mult mai mic, de doar 94 euro (aprox. 128$). Fata de S8, Golden Warrior A8 are un design putin diferit, cu carcasa protectoare a spatelui (disponibila in mai multe culori, si anume negru, auriu, alb si roz) dintr-un material care imita pielea, si un ecran de doar 5 inci. In rest specificatiile corespund cu cele pentru S8: procesor octa-core MT6592, 2 GB RAM, 16 GB memorie interna, camera principala de 13 megapixeli si camera frontala de 5 megapixeli, si display HD de 720p.

Momentan nu se stie insa data exacta a lansarii smartphone-ului Golden Warrior A8, si nici daca acesta va fi disponibil la nivel global sau doar in China.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button