LENOVOWhat's New

Lenovo a anuntat P70t, un smartphone cu baterie de 4000 mAh

Recunoscuta pentru lansarea unor terminale cu durata de viata a bateriei foarte mare (comparativ cu autonomia unui smartphone actual), compania Lenovo a anuntat lansarea smartphone-ului P70t, a carui baterie va avea capacitatea de 4000 mAh, ceea ce va permite pana la 15 ore de display activ pentru o singura incarcare (si pana la 46 zile autonomie in standby). In plus, P70t va dispune atat de functii avansate de power saving, cum ar fi inchiderea automata a tuturor aplicatiilor din background care nu sunt folosite atunci cand este blocat ecranul, cat si de o functie de incarcare rapida, care le ofera utilizatorilor pana la 6 ore de convorbire dupa numai 15 minute de incarcare.

lenovo-p70t

In afara de bateria care reprezinta cel mai atractiv component hardware al acestui smartphone, P70t dispune de specificatii mid-range in care sunt incluse display-ul HD de 5 inci (rezolutie 720p) cu tehnologie pentru consum redus de energie, procesor quad-core MediaTek pe 64 biti, 1 GB RAM, 8 GB spatiu de stocare intern, camera principala de 13 MP si camera frontala de 5 MP, suport dual-SIM si suport pentru conectivitate LTE.

Contrar asteptarilor, desi include un acumulator impresionant, Lenovo P70t este un terminal relativ subtire, acesta masurand doar 8.9 mm grosime. Desi nu se cunoaste exact data lansarii si pretul dispozitivului, Lenovo a anuntat ca acesta va deveni disponibil in curand la un pret destul de accesibil.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
тапети за леново, تحميل العاب لينوفو, ดาวน์โหลดเกมส์ลงมือถือ เลอโนโว ฟรี, خلفيات موبايل لينوفو, Lenovo Vide X2 - Primul Smartphone Stratificat din Lume PRET, theme lenovo a328, ตั้งวอลเปเปอร์ เลอโนโว, Hd hindLenovo.in, العاب لينوفو, resoftare lenovo p70t, การเพิ่มเพลงเครื่องเล่น mp3 lenovo a328, 4000 mah okostelefon, برامج lenovo, خلفيات لموبايل لينوفو, lenovo p70t games, lenovo p70t pret, แอปเสริมที่ควรมีของ lenovo a859, mise à jour lenovo s930 français, خلفيات تليفون لينوفو, लेनोवो खिंचाव k5,
Back to top button
Close