SAMSUNGWhat's New

Samsung a anuntat lansarea Galaxy S5 mini

In sfarsit, pentru cei care au asteptat lansarea versiunii compacte a flagship-ului Samsung Galaxy S5, compania sud-coreana a anuntat ieri lansarea dispozitivului Galaxy S5 mini. Conform declaratiei facute de CEO-ul diviziei Samsung IT & Mobile Communication, noul mini-smartphone din seria Galaxy lansat de companie le va permite utilizatorilor sa se bucure de acelasi design si aceleasi functii disponibile pentru Galaxy S5, insa intr-o abordare minimalista.

Samsung_Galaxy_S5_mini_front

Galaxy S5 mini dispune de un ecran de 4.5 inci cu display AMOLED HD, procesor quad-core de 1.4 GHz, 1.5 GB RAM, camera foto de 8 megapixeli si conexiune LTE. In plus, la fel ca Galaxy S5, varianta mini include senzor de puls, cititor de amprente si functia Ultra Power Saving Mode (care mareste autonomia bateriei).

Prima tara in care va fi disponibil Galaxy S5 mini este Rusia, incepand cu aceasta luna (iulie 2014), urmand ca mai apoi dispozitivul sa devina treptat disponibil si in alte tari/regiuni. Pretul de lansare (conform unui raport inca neconfirmat) va fi de 479 euro, iar pentru cei interesati, variantele de culoare in care va fi disponibil smartphone-ul vor fi Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue si Copper Gold.

Leave a Reply

Back to top button