Home / iPhone / iPhone Lumina varianata ieftina si colorata alui iPhone 5

iPhone Lumina varianata ieftina si colorata alui iPhone 5

Va intrebati cum ar arata un iPhone ieftin? Noi zvonuri sugereaza ca Apple va prezenta un iPhone mai ieftin alaturi de 5S, notatea constand in a face telefonul sa arate foarte colorat.

Aceste imagini au fost adunate de MacRumors si Ciccarese cu design bazat pe scurgeri de informatii si zvonuri anterioare, cu carcase complet colorate si iOS 7 ce apar pe ecranul telefonului.

Apple este gata de a dezvalui nu una, ci doua iPhone-uri in acest an: un succesor imbunatatit iPhone 5 asteptat sa fie numit 5S, si pentru prima data, un model mai ieftin.
iphone-renders-macrumours
Zvonurile sugereaza modelul mai ieftin ar putea fi numit iPhone Lumina, precum si specificatii mai mici, acest iPhone buget este de asteptat sa vina intr-o cutie de plastic disponibila intr-un curcubeu de culori. Pozele asa cum se vad ar putea fi pentru acest iPhone mai ieftin in galben, rosu, si verde.

iPhone Lumina este de asteptat sa aibe o grosime de 8.5mm, usor mai subtire decat atat modelul actual si cel 5S asteptat. Si noul iPhone va fi primul pentru a scoate in evidenta iOS 7, cea mai recenta versiune a software-ului mobil de la Apple si nou look pentru iOS de la iPhone pentru care a fost nascut.

Urmatoarea generatie de iPhone este de asteptat in cursul acestui an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
igrice jeftine download, variasi warna iphone 5, variasi warna untuk apple 5, アイフォン5s 壁紙 ヨーロッパ, variasi iphone 5S, variasi model untuk iphone 5, baixar temas de alui , kenapa sony j108i gak bisa buat download mp3,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese