iOS @AppleiOS NewsiPhoneWhat's New

iPhone 8 – Imagini si caracteristici ale primului iPhone OLED

Imagini “scapate” cu viitorul iPhone 8 au fost foarte multe pana acum, iar din cate se pare unele din ele reprezinta chiar modelul real, cel care va fi lansat in aceasta toamna. Odata cu iPhone 8 va veni desigur si varianta finala pentru iOS 11. Un sistem in care Apple aduce cateva schimbari semnificative comparativ cu actualul iOS 10.
Dincolo de imaginatia celor de la Apple, John Calkins a publicat un concept foarte interesant ce pare a fi un  un iPhone Pro cu un iOS ce seamana mai de graba cu iOS 12 decat cu iOS 11. Din pacate iOS 11 nu are interfata grafica si nici optiunile prezentate de John Calkins.
Conceptul este construit dupa capabilitatile tehnologiei OLED a display-ului, care permite senzor de amprenta pe ecran si un  “HomeBar” care gazduieste notificari, widget-uri si alte elemente. Un lucru interesant este cum a fost gandita gruparea notificarilor in lock screen sau in Notification Center.

HomeBar-ul a fost gandit sa fie 100% customizabil, intr-o iterfata foarte rafinata.

Nici butonul de Home nu a fost uitat in concept. Butonul va fi unul virtual si va putea fi customizat dupa preferintele fiecarui utilizator. Acesta va avea un contur de culoarea imaginii din spatele sau, iar dimensiunile sale vor putea fi reglate dupa preferinte.

iOS 12 Concept pe iPhone Pro

In interfata concept a iOS 12 gasim o interfata dark pentru aplicatiile: Messages, Music si News.

Asa cum stim, ecranul OLED are un consum redus de energeie si vine cu o serie de posibilitati in plus fata de actualul IPS. In conceptul iOS 12 pe iPhone Pro, este propusa si functia Always ON.

Atunci cand nu este utilizat, pe ecranul iPhone Pro ar putea sa apara permanent ora, data si un sumar al notificarilor.

Nu stim daca acest concept va prinde viata pe un viitor iPhone Pro cu iOS 12, insa daca ar fi luate macar cateva elemente din el, cu siguranta Apple ar da marea lovitura.
Pana atunci asteptam in aceasta toamna iPhone 8 cu iOS 11.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button