FacebookInternet MobileMobile AppsWhat's New

Grupurile de pe Facebook vor avea la dispozitie functia “Sell”

Se pare ca Facebook-ul creste de la o zi la alta, aducand imbunatatiri permanente care ii ajuta pe utilizatorii sai sa isi urmareasca propriile interese. Upgrade-uri se fac din ce in ce mai des si din cate stim Facebook testa inca de la sfarsitul anului 2014 functii avansate de comert prin intermediul grupurilor. Iata ca a venit insa marele moment ca acestea sa ajunga in mainile tuturor utilizatorilor, compania anuntand lansarea lor incepand cu data de astazi. Asemanatoare tuturor functiilor noi de pe serviciile online actuale, nu toti utilizatorii vor vedea noile meniuri, iar momentan doar grupurile care se inscriu pe lista de vanzari vor primi acces.

Detaliile oferite de Facebook sunt aceleasi pe care le cunosteam deja. In grupurile inscrise apare un buton numit “Sell“, care ofera acces la o interfata amanuntita pentru punerea in vanzare a diverselor produse. Ceea ce este important este faptul ca ai acces la campuri pentru descrierea produsului, camp dedicat pentru pret, de asemenea, poti insera imagini si chiar locatia din care poate fi ridicat, alaturi de unul dintre cele mai utile butoane: “Mark as Sold“. Integrarea acestui mod de articol este, de fapt, un raspuns la cresterea in popularitate a grupurilor de vanzari de pe Facebook de pe intreg mapamondul si poate constitui o baza pentru o noua forma de monetizare a companiei.

facebook

Administratorii acestor grupuri pot sa se inscrie pentru noile functii utilizand pagina dedicata. Grupurile care vor fi alese vor fi primele care vor beneficia de functia “Sell“, insa nu au fost dezvaluite criteriile dupa care vor fi alese. Inscrierea se realizeaza foarte simplu, fiind necesara doar introducerea unui nume, a unei adrese de e-mail, numele grupului, cat si un link catre acesta.

Facebook pare sa se dezvolte multidirectional si, impresionant, divagheaza putin din sfera socializarii. “Facebook at Work” incearca sa se transforme intr-o platforma pentru cresterea productivitatii in companii, functia “Sell” incurajand tranzactiile intre utilizatori, iar initiativa de a oferi internet gratuit prin intermediul Internet.org in tarile in curs de dezvoltare incurajeaza penetrarea internetului pe pietele mici. Cu un numar mare de achizitii in ultimii ani, detinand acum sub acoperis servicii si produse precum Instagram, WhatsApp si Oculus Rift, inevitabil ne punem intrebarea: “Oare in ce directie se va orienta Facebook in urmatoarea perioada?”.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Phoneky lugaro, nokia.mobi, Nokia mobile/ entry/van/themes/apps, Приложение за фейсбук lj download, nokia.mobi/entry/van/main/e7-00, изтегляне на facebook за телефон 2.3.6, nokia.mobi/entry/van/main/701, Facebook изтегли мобилно приложение за lg, एप्लीकेशन facebook ऐप्स, แก้ปัญหาเฟสโนเกีย500เ, facebook мобилно приложение сваляне, изтегляне на фацебоок приложение, waptrick geeam karkt nokia 206, facebook приложение за андроид download, अकूलस दरार, go.store.ovi.mobi/entry/van/main/n8-00, idiegti opera mini nokia e72, nokia.mobi/entry/van/main/700, nokia.mobi/entry/van/main/C7-00, Iztegli facebook za lg telefon,
Back to top button
Close