What's New

Gresso a anuntat lansarea unui nou smartphone de lux: Regal Black Edition

Gresso, o companie elvetiana recunoscuta pentru producerea de dispozitive mobile si accesorii de lux, a anuntat in urma cu cateva zile lansarea unui nou smartphone editie limitata, aceasta urmand sa fie inclus in seriea exclusivista Gresso Regal 2015.

gresso-regal-smartphone

Noul smartphone de lux, numit Regal Black Edition, va fi disponibil doar pe comanda, acesta urmand sa fie produs in numar de doar 999 unitati. Terminalele vor avea carcasele fabricate din titanium finisat manual, iar pe spate vor avea o insertie realizata din aur de 18 karate pe care va fi gravat numarul unitatilor, de la 1 la 999 (fiecare dispozitiv va avea un numar unic, clientii putand alege numarul dorit in limita stocului disponibil). Ca design, producatorul a ales un aspect elegant si minimalist, iar grosimea de doar 8.8 mm ii garanteaza lui Gresso Regal Black Edition titlul de cel mai subtire smartphone de lux.

gresso-regal-black-edition

Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.2, iar in ceea ce priveste componentele hardware, nici acestea nu sunt chiar de ignorat, Gresso optand pentru specificatii tehnice destul de atractive (desi acestea nu se compara cu specificatiile flagship-urilor lansate in a doua jumatate a lui 2014, sunt superioare celor ale altor telefoane de lux): display Full HD de 5 inci cu protectie Gorilla Glass, procesor quad-core cu frecventa de 1.5 GHz, 2 GB RAM, 32 GB spatiu de stocare intern, camera principala de 13 MP si camera frontala de 5 MP.

Regal Black Edition este disponibil in trei variante, pretul acestuia variind in functie de varianta selectata de client: modelul R1, care are carcasa realizata doar din titan, poate fi comandat pentru doar 3000$, iar modelele R2 si R3, care au insertii de aur alb, respectiv aur galben pe carcasa din spate, vor costa fiecare cate 5000$.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Lyx smartphone+, Lyx smartphone, lyx phones, lyx smart phone , lyx latest smartphones, lyx smarphone , telefon gresso regal black edition,
Back to top button
Close