What's New

Lamborghini a lansat smartphone-ul de lux 88 Tauri

Din ce in ce mai multe companii, fie ca sunt sau nu producatoare de dispozitive mobile, au inceput sa lanseze editii limitate de smartphone-uri de lux (BlackBerry cu linia Porsche Design sau Vertu, renumita deja pentru telefoanele de lux lansate pana in prezent), dedicate, evident, clientilor care isi permit achizitionarea unor astfel de telefoane mobile, ale caror preturi sunt, fara exceptie, excesiv de mari.

O astfel de companie este si Automobili Lamborghini, cunoscuta global pentru masinile sale sport de lux, care a anuntat recent ca va lansa o editie limitata de smartphone, care se va numi 88 Tauri (dupa o portiune a constelatiei Taurus) si care, spre deosebire de alte modele de lux va dispune si de specificatii high-end.

88-tauri-front

La fel ca si in cazul masinilor exclusiviste pe care le produce, compania italiana a folosit in productia acestui smartphone doar materiale de calitate foarte inalta, si anume otel inoxidabil (disponibil in variantele de culoare negru, auriu si argintiu) si piele (in culorile albastru, negru, rosu, portocaliu si maro). Insa, desi exteriorul smartphone-ului este destul de impresionant, acesta integreaza si specificatii hardware moderne care diferentiaza 88 Tauri de alte editii de smartphone-uri de lux: display Full HD de 5 inci, procesor Qualcomm Snapdragon 801 cu frecventa de 2.3 GHz, 3 GB RAM, 64 GB spatiu de stocare intern extensibil prin microSD si baterie de 3200 mAh ce asigura o autonomie a dispozitivului pana la 35 de ore de convorbiri si 1000 de ore in standby.

88-tauri-back

De asemenea, si camerele foto/video cu care este dotat acest smartphone sunt destul de impresionanate, pentru camera de pe spate fiind folosit un senzor de 20 MP, iar camera frontala avand un senzor de 8 MP.

88 Tauri va fi disponibil pe comanda la finalul lunii decembrie la pretul de 6000$, Lamborghini urmand sa produca doar 1947 de unitati pentru acest smartphone (acest numar reprezentand anul nasterii lui Tonino Lamborghini, fiul fondatorului companiei, Ferruccio Lamborghini).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
למבורגיני טלפון, โทรศัพท์ lamborghini, tnazil mithra phoneky, Java hry lamborghiNI, jocuri cu tauri download,
Back to top button
Close