What's New

OnePlus One Mini ar putea avea o posibila lansare la inceputul lui 2015

Conform unor zvonuri care circula de cateva zile in online, compania chineza OnePlus Tech, care a devenit foarte cunoscuta dupa lansarea smartphone-ului OnePlus One, terminal ce a facut senzatie datorita specificatiilor hardware performante si a pretului sau mai mult decat accesibil (motiv pentru care dispozitivul s-a vandut, cu mici exceptii, doar prin intermediul invitatiilor), ar putea anunta in curand lansarea variantei mini a acestuia.

oneplus-one-mini

Desi producatorul a confirmat ca deja s-a inceput lucrul pentru OnePlus Two, acesta urmand sa devina flagship-ul companiei in 2015, pana in prezent nu a facut nicio referire la modelul One Mini. Insa cateva imagini scapate pe internet cu un presupus prototip al acestui dispozitiv par a confirma respectivele zvonuri.

one-mini

Evident, OnePlus One Mini va fi mai redus ca dimensiune si mai putin performant fata de OnePlus One, acesta urmand sa fie dotat cu un ecran de doar 5 inci (momentan nu se cunosc informatii despre rezolutie, insa cel mai probabil aceasta va fi tot de 1080p), procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 biti si camere foto, atat cea de pe spate cat si cea frontala, cu senzori de 8 MP. Dispozitivul va rula, conform zvonurilor, sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat si va fi disponibil la pretul accesibil de 240$.

Leave a Reply

Back to top button