What's New

Gionee Elife S5.1, recunoscut de Guiness World Records ca fiind cel mai subtire smartphone din lume

Desi un numar destul de mare de smartphone-uri lansate in ultima perioada se pot incadra lejer in topul celor mai subtiri telefoane mobile (Samsung Galaxy Alpha cu 6.7 mm grosime, Sony Xperia Z Ultra cu 6.5 mm grosime, Huawei Ascend P6 cu 6.18 mm grosime sau Vivo X3 cu 5.75 mm grosime), titlul a fost obtinut de Elife S5.1, un smartphone lansat luna aceasta de compania Gionee, un producator chinez de dispozitive mobile.

Smartphone-ul Gionee Elife S5.1 masoara o grosime de doar 5.16 mm si a fost recunoscut zilele trecute de Guiness World Records ca fiind cel mai subtire telefon mobil existent la momentul actual in intreaga lume. Acest record a fost detinut anterior tot de un smartphone Gionee, si anume Elife S5.5 (acesta avand o grosime de 5.5 mm), lucru care a dus la la recunoastrerea pe plan mondial a companiei chineze.

gionee-elife-s5-1-record

Gionee Elife S5.1 este un dispozitiv mobil mid-range, specificatiile acestuia nefiind unele surprinzatoare (popularitatea telefonului fiind castigata doar de grosimea acestuia): display Super AMOLED de 4.8 inci cu rezolutie 1280 x 720, procesor quad-core Snapdragon 400 de 2 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare intern (fara posibilitate de extindere), camera principala de 8 MP, camera frontala de 5 MP, baterie de 2100 mAh si suport pentru conectivitate LTE. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.3 cu interfata proprie Gionee Amigo 2.0.

gionee-elife-s5-1

Pretul Gionee Elife S5.1 este unul destul de accesibil pentru un record Guiness, 325$, si, desi dispozitivul este momentan disponibil doar in China (din cauza incompatibilitatii cu retelele internationale de comunicatie), recunoasterea acestuia in Guiness World Records ar putea incuraja compania chineza sa lanseze acest model (si probabil si altele din aceeasi serie, Elife E7 fiind unul dintre dispozitivele mobile de top din China, cu review-uri foarte bune) si in alte regiuni ale lumii.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
sami tonki smartfon lg, razlika između samsung s5 korea i samsung s5 vietnam,
Back to top button
Close