What's New

Gionee va lansa W900, primul smartphone cu doua display-uri Full HD

Gionee, o companie chineza producatoare de dispozitive mobile s-a facut remarcata in industria telefoniei mobile prin lansarea a doua smartphone-uri care, la momentul lansarii lor au fost cele mai subtiri telefoane din lume: Elife S5.5 (grosime de 5.5 mm) si Elife S5.1 (grosime de 5.1 mm; acesta a trecut pe locul doi in topul celor mai subtiri smartphone-uri din lume dupa ce Oppo, un producator tot din China, a lansat Oppo R5, cu grosimea de doar 4.85 mm). In prezent, Gionee se pregateste sa faca o alta lansare interesanta, si anume primul smartphone din lume care include in specificatii doua display-uri Full HD.

gionee-w900

Smartphone-ul Gionee W900 va fi, din informatiile oferite de site-ul TENAA (centru de certificare a echipamentului pentru telecomunicatii din China) un terminal de tip flip-phone (cu clapeta) si display dual, al carui design va fi similar cu cel al smartphone-urilor Samsung cu clapeta, care sunt foarte populare pe piata chinezeasca. In specificatiile hardware ale acestuia sunt incluse doua display-uri AMOLED de 4 inci (unul intern si unul extern), ambele cu rezolutia 1920 x 1080 (densitate a pixelilor de 550ppi), un procesor quad-core de provenienta necunoscuta, tactat la frecventa de 1.5 GHz, 2 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare intern cu posibilitate de extindere pana la 128 GB prin microSD, camera principala de 13 MP, camera frontala de 5 MP si baterie de 2050 mAh. Dispozitivul va rula sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat si ofera si suport pentru conectivitate LTE (4G).

w900

Momentan nu se cunoaste nici data de lansare a Gionee W900 si nici pretul la care acesta va fi disponibil. In ceea ce priveste disponibilitate pe pietele globale de telefonie mobila, este putin probabil ca acesta sa fie lansat si in afara Chinei, insa un model asemanator ar putea fi lansat pe piata din Romania de catre compania brasoveana Allview.

Tags

Leave a Reply

Back to top button
Close