ALLVIEWWhat's New

Allview anunta lansarea primului sau smartphone cu suport LTE, V1 Viper S4G

In cadrul evenimentului Mobility Reseller Days sustinut astazi (25 septembrie 2014) la Varsovia, compania Allview a anuntat lansarea primului sau smartphone cu modem LTE, si anume V1 Viper S4G. In afara de suportul pentru conectivitate 4G, dispozitivul V1 Viper S4G nu prezinta diferente foarte mari fata de predecesorul sau, V1 Viper, inclusiv designul celor doua smartphone-uri fiind asemanator.

allview-v1-viper-s-4g

Terminalul dispune de un display HD IPS de 5 inci cu rezolutie 1280 x 720, protejat de un strat Gorilla Glass cu tehnologie OGS (One Glass Solution) si dotat cu sistemul CABC ce asigura o intensitate potrivita a luminii in functie de continutul afisat pe ecran (acest sistem poate imbunatati autonomia bateriei cu pana la 30%), si este propulsat de un chipset Qualcomm Snapdragon 400, format dintr-un procesor quad-core Cortex-A7 cu frecventa de 1.2 GHz si un GPU Adreno 305 de 450 MHz. De asemenea, dispozitivul dispune si de 2 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare intern (cu posibilitatea de extindere pana la 32 GB prin microSD), camera principala de 8 MP si camera frontala de 5 MP (alta diferenta fata de predecesorul sau, V1 Viper S4G intergreaza in partea frontala si un blit LED care permite capturarea de selfie-uri si in conditii scazute de luminozitate), baterie de 2000 mAh, suport LTE, WiFi si Bluetooth si localizare prin GPS si GLONASS.

Allview-V1-Viper-S-4G_

V1 Viper S4G ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat si ofera conectivitate dual-SIIM, permitand folosirea in paralel a unui SIM pentru voce si a unuia pentru date (inclusiv de la operatori diferiti). Dispozitivul este disponibil pentru precomanda incepand de astazi pe site-ul oficial al companiei, allview.ro, la pretul de 1199 RON.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
allview viper s v1, allview viper v1 dual sim les prix, download firmware allview viper s4g, allview v1 viper s4g mobiltelefon teszt, allview v1 viper s4g teszt, allview v1 viper s4G achat en france, viper i4g stock rom, ar.amtelefon.com/mobile/allview/allview-smartphones/six.x, allview v1 viper s4g mobiltelefon, Download igrica za allview, allview v1 viper android 5.0 lollipop rom, firmware lollipop v1 viper s, download theme allview viper, allview viper s velemenyek, firmware allview viper i4g, s4gمواصفات, allview v1 s4g, مواصفات allview viper s 4g, v1 viper lollipop, android ro v1 viper firmware,
Back to top button
Close