Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Galaxy Blaze Q un nou membru al seriei Galaxy S a coreenilor de la Samsung

In asteptarea noului Galaxy Note 2, Samsung pregateste si un smartphone slide cu tastatura QWERTY cu performante bune. Viitorul Galaxy Blaze Q va fi echipat cu un ecran Super AMOLED de 4” cu o rezolutie de  720×1280 pixeli si un modul Adreno 220, care asistat de un procesor Dual Core de 1,5GHz de la Qualcomm este capabil sa realizeze fisiere video cu camera de 5MP la rezolutii Full HD 1080p. Noul model va veni echipat cu un spatiu de stocare de 16GB si 1GB de RAM, iar marea diferenta fata de ultimele modele lansate va fi carcasa slide ce ascunde o tastatura fizica QWERTY ce va permite pasionatilor de chat o viteza mare de tastare si implicit performante de comunicare simtitor superioare tastaturii de pe un ecran touchscreen.

Viitorul model de la Samsung va avea un pachet complet de transmisii si transfer de fisiere si ofera suport SNS. Forma finala a lui Galaxy S Blaze Q seamana mult cu vedeta anului Galaxy S III si va rula versiunea Android  4.0 Ice Cream Sandwich. Blaze Q va fi dotat cu un acumulator de 1750mAh ce va putea asigura durate optime pentru un smartphone.  Noul model ar putea fi lansat odata cu Galaxy Note 2 sau undeva in jurul datei de lansare a celui mai nou model de la Apple, iPhone 5.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Aplikaswo lg, app walpeper kobaran api, samsung galaxy s con teclado qwerty, apps%20pentru%20telefon, jocuri%20pt%20telefon jocuri%20pt%20telefon, mobile9 jour sponth bob, скачать клавиатуру с членом, tastatura%20pentru%20telefon, www.aplikaswo.com, aplikaswo, Aplikaswo gratuit,
Back to top button
Close