Android @GoogleSAMSUNG

Viitorul Samsung Galaxy Note 6 va fi rezistent la apa si va avea cititor de iris

Desi de abia a fost lansata generatia a 5-a a phabletului din seria NOTE de la Samsung, pe internet au aparut informatii despre viitorul Samsung Galaxy NOTE 6.

Astfel se pare ca noul Galaxy Note 6 va avea un ecran Super AMOLED mai mare, de 5.8” care va avea o rezolutie 4K si o densitate de peste 600ppi.

Conectivitatea va fi din nou la cel mai inalt nivel de la noua generatie LTE 4G+ sau 5G si Wi-Fi pana la  NFC si port infrarosu.

Insa cele mai importante modificari aduse de viitorul Note 6 vor fi rezistenta la apa, o prezenta standard pentru telefoanele premium de la Samsung din acest an. Standardul IP68 permite imersia device-ului in apa pana la o adancimed 1.5m timp de maxim 30 minute fara a avea de suferit din punct de vedere al functionalitatii.

Un alt atu ce va fi prezent pe noul Samsung Galaxy NOTE 6 este cititorul de iris, o noua metoda de protectie a datelor de pe telefon, mult mai sigura decat cititorul de amprenta si va fi incorporat in camera frontala.

 

samsung-galaxy-note-6

 

Viitorul Samsung Galaxy NOTE 6 va fi propulsat de un procesor pe platforma Exynos si Snapdragon cu 8 nuclee, o memorie RAM de 6GB, un spatiu de stocare de minim 64GB si va rula Android  6.0 Marshmallow.

Data de lansare a viitorului Samsung Galaxy NOTE 6 va fi probabil undeva la sfarsitul anului 2016, asa cum ne-a obisnuit de cativa ani incoace si va avea probabil succes ca majoritatea modelelor din seria NOTE de la Samsung.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Samsung 480fi video ses ayari, dowland aplicatie de securitate pentru samsung GTS 5222, تحميل ألعاب الهاتف العادية لهاتف سامسونج, teljes ar galaxi edge7, actualización para samsung s5222, samsung 4.2mobail , скачать игру block d,
Back to top button
Close