Android @GoogleSAMSUNG

Viitorul Samsung Galaxy Note 6 va fi rezistent la apa si va avea cititor de iris

Desi de abia a fost lansata generatia a 5-a a phabletului din seria NOTE de la Samsung, pe internet au aparut informatii despre viitorul Samsung Galaxy NOTE 6.

Astfel se pare ca noul Galaxy Note 6 va avea un ecran Super AMOLED mai mare, de 5.8” care va avea o rezolutie 4K si o densitate de peste 600ppi.

Conectivitatea va fi din nou la cel mai inalt nivel de la noua generatie LTE 4G+ sau 5G si Wi-Fi pana la  NFC si port infrarosu.

Insa cele mai importante modificari aduse de viitorul Note 6 vor fi rezistenta la apa, o prezenta standard pentru telefoanele premium de la Samsung din acest an. Standardul IP68 permite imersia device-ului in apa pana la o adancimed 1.5m timp de maxim 30 minute fara a avea de suferit din punct de vedere al functionalitatii.

Un alt atu ce va fi prezent pe noul Samsung Galaxy NOTE 6 este cititorul de iris, o noua metoda de protectie a datelor de pe telefon, mult mai sigura decat cititorul de amprenta si va fi incorporat in camera frontala.

 

samsung-galaxy-note-6

 

Viitorul Samsung Galaxy NOTE 6 va fi propulsat de un procesor pe platforma Exynos si Snapdragon cu 8 nuclee, o memorie RAM de 6GB, un spatiu de stocare de minim 64GB si va rula Android  6.0 Marshmallow.

Data de lansare a viitorului Samsung Galaxy NOTE 6 va fi probabil undeva la sfarsitul anului 2016, asa cum ne-a obisnuit de cativa ani incoace si va avea probabil succes ca majoritatea modelelor din seria NOTE de la Samsung.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
teljes ar galaxi edge7, Samsung 480fi video ses ayari, تحميل ألعاب الهاتف العادية لهاتف سامسونج, actualización para samsung s5222, скачать игру block d, dowland aplicatie de securitate pentru samsung GTS 5222, samsung 4.2mobail ,
Back to top button
Close