Samsung

Galaxy J7 (2016), cel mai nou upgrade al seriei J de la SAMSUNG

Samsung continua sa-si mareasca flota de telefoane din portofoliu si prin metode mai putin utilizate de alti producatori, si anume prin cateva upgrade-uri usoare ale unor modele apreciate de utilizatori dar la care se puteau imbunatati performantele hardware fara costuri prea mari. Dupa facelift-ul realizat la modelele din seria A a venit timpul seriei J, foarte populara pe segmentul social, pentru un upgrade ce se doreste a pastra sau chiar mari cota de piata pe segmentul low-cost si medium.

Noul Samsung Galaxy J7 (2016) vine echipat cu un procesor cu 8 nuclee la 1.6GHz care in combinatie cu o memorie RAM de 3GB se poate ridica la pretentiile unui telefon din anul 2016. o usoara imbunatatire se vede si la display Super AMOLED, ecranul de 5.5” a fost adus la o rezolutie Full HD 1080×1920 si un ppi de peste 400 fata de 267 la versiunea standard. Ca de altfel toate modelele din seria J camera frontala este foarte importanta pentru pasionatii de selfie-uri si senzorul de 5MP impreuna cu LED-ul adiacent asigura o iluminare excelenta pentru un selfie reusit.

 

Samsung-Galaxy-J5-Galaxy-j7

 

Conexiunile LTE, NFC, WiFi si bluetooth v4.1 au devenit standard pe orice telefon care se respecta, iar memoria interna de 16GB este cea mai mica disponibila la un telefon de ultima generatie, insa aceasta poate fi marita pana la 128GB prin intermediul unui card microSD.

La capitolul acustica difuzorul a fost marit si pozitionat pe spatele telefonului, astfel audiofilii vor fi satisfacuti cu sunete de inalta calitate si o acustica net superioara modelului standard.

Avand in vedere procesorul mai puternic si consumul acestuia, acumulatorul a fost marit cu inca 300mAh ajungand la 3300mAh pentru a asigura o autonomie macar apropiata de modelul standard.

In concluzie noul Samsung Galaxy J7 va fi un succes si isi va consolida pozitia in segmentul medium, sporind astfel suprematia SAMSUNG din ultimul deceniu.

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button