Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile AppsMOBILE TIPS

Descarca Google Maps pentru folosire offline in Android OS

In mod normal, Google Maps necesita conexiune la internet pentru a functiona, insa in ultima versiune disponibila pentru Android OS, aplicatia permite utilizatorilor sa salveze hartile preferate in spatiul de stocare al telefonului pentru ca acestea sa poata fi folosite si offline. Acest lucru este ideal pentru dispozitivele care nu au acces tot timpul la internet (de exemplu, au acces la retele wireless in anumite locatii, dar nu si la retele mobile), si prezinta avantaj pentru faptul ca poate fi dezactivata conexiunea 3G sau 4G pentru a economisi bateria.

Cum putem folosi Google Maps offline?

 • deschideti App Drawer si deschideti aplicatia Maps
 • dupa ce Google Maps se incarca complet, apasati tasta de meniu si selectati Make available offline din lista afisata

maps1

 • selectati aria care vreti sa fie disponibila offine din harta (aceasta nu poate fi prea mare totusi, veti fi avertizat daca s-a depasit limita) si dati click pe Done; aria din interiorul bordurii albastre va fi descarcata in telefon pentru a putea fi folosita ca harta offline (repetati daca doriti sa salvati mai multe harti)

maps2

 • dupa ce se vor downloada hartile, pentru a putea folosi Google Map offline, dati click pe meniul din partea de sus a aplicatiei si selectati My Places

maps3

 • dati click pe tab-ul Offline pentru a putea accesa hartile salvate in memoria telefonului

Nota: Asigurati-va ca tineti aplicatia Google Maps actualizata, pentru a fi la curent cu orice modificari pe harta.

Tags

One Comment

 1. Vorbesti complex.
  Incearca asta in google maps pe android:

  Cauti pe Google maps zona pe care vrei sa o salvezi offline. Dai zoom out pana cand pe ecran iti incape toata regiunea vizata, apoi scrii in bara de de cautare “ok maps” si dai cautare. Astepti sa se salveze harta si gata, asta a fost tot, o poti accesa offline.

  Succes.

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Download google maps aplicaţii tel. Lg , zaidimai neprisijungud, navigacia offline maps premium, harti ofline pt android, χαρτης εκτος συνδεσης, aplicatii%20pt%20telefon, แผนที่ google map offline, איך להוריד מפות לא מקוונות בגוגל מפות, ladda ner kartor symbian, satelitné offline mapy, google map offline การทำ, χαρτες χωρις συνδεση download, Rmaps programa atsisiusti lt., kaip parsisiusti google maps zemelapi android, poze%20pt%20telefon, cum descarc maps pentru bulgaria, aplksyo, aplikasi maps offline untuk android gb, parsisiusti neprisijungus, איך מורידים מפה לנייד,
Back to top button
Close